autor | zpráva | |
Flyyer modelár Příspěvků: 100 Moje modely Poslat zprávu |
Kosicee |
|
baro modelár Příspěvků: 171 Moje modely Poslat zprávu |
podla toho kde bude vacsina kludne ja by som aj do kosic nech je sranda hlavne a nech si polietame dal by som to na youtube co najviac BIET vo vzduchu mozno by sme aj nejaky rekord urobili kludne sa moze pridat kazdy kto ma betu |
|
Flyyer modelár Příspěvků: 100 Moje modely Poslat zprávu |
Ja som za |
|
1jakub modelár Příspěvků: 367 Moje modely Poslat zprávu |
Ja radsej nie. Prečo? 1. Mám sky surfera a nie betu 2. ja by som vsetky ostatne betky zramoval a sam by som zapikoval do zeme (som zaciatocnik) Ale ak by to bolo vo vajnoroch tak sa velmi rad pridem pozriet |
|
Tak si predstavte , ze by sme nacvicili zostavu vsetky bety za sebou potom do obluka a tak.......... Takze panove: kazdy kto ma Betu , alebo pozna niekoho kto betu ma a ma chut sa zapojit do tohoto projektu , hlaste sa seriozne prosim neviem ci by aj j ten sky surfer a podobne odnoze bety nezapadli medzi nas pokusime sa o rekord najviac biet naraz vo vzduchu |
|
modriblesk modelár Příspěvků: 50 Moje modely Poslat zprávu |
ja som za, do BA to sice mam 80km, ale obcas to zvladnem. len si neviem dost dobre predstavit ako sa budete orientovat ked vo vzduchu bude kruzit 5 alebo 10 rovnakych lietadiel ja s tym problem nemam, ja tu svoju spoznam rychlo aj medzi 100 lietadlami, ale niektore su seriovo zafarbene a to bude trochu narocnejsie, ci? |
|
Ano , to mas pravdu toto treba vyriesit kazdy si bude musiet svoju Betu nejak poznacit .No bude to sranda |
|
redix modelár Příspěvků: 1947 Moje modely Poslat zprávu |
na toto sa urcite pridem pozriet aj ja. problem je aj pri dvoch rovnakych lietadlach ked kruzia okolo seba, .. niekto by o tom vedel napisat zazitok |
|
no a to sme ta chceli este oficialne pozvat aby si to odpilotoval |
|
petofertal123 modelár Příspěvků: 219 Moje modely Poslat zprávu |
stači ked si každy da na spodnu cast trupu jednu ledku a kazdy inej farby.to by sa potom dalo lahko rozoznat |
|
Michal-LC modelár Příspěvků: 322 Moje modely Poslat zprávu |
A my fanusikovia co to mame dost od ruky,alebo mame nepojazdne Betky budeme dufat,ze sa z tejto zaujimavej akcie objavi aj nejake to videjko na pobavenie |
|
Bhellion modelár Příspěvků: 82 Moje modely Poslat zprávu |
Ako nápad to nie je zlé, ale na 50 metrov dokážeš rozoznať koľko odtieňov farieb??? |
|
bezo modelár Příspěvků: 637 Moje modely Poslat zprávu |
budete mat problem , pokial bude viac bet v jednej farbe . lietavam kombat so samokridlami a mame kazdy ine a semtam sa nikto pomyli . |
|
petofertal123 modelár Příspěvků: 219 Moje modely Poslat zprávu |
ano to mas pravdu..sorry na to som nemislel |
|
No , je to vyzva keby predsa to chcel niekto skusit nech sa ozve zatial by sa pridal myslim, ze iba modryblesk tak minimalne by tam lietali dve Bety podte to skusit |