autor | zpráva |
martinSG modelár Příspěvků: 12 Moje modely Poslat zprávu |
|
asterix modelár Příspěvků: 8 Moje modely Poslat zprávu |
Ako to "dopadlo" |
martinSG modelár Příspěvků: 12 Moje modely Poslat zprávu |
Z lietania nebolo nič nadránom pršalo a pole bolo rozmočené tak som ušetril pár deci lepidla |
Redlline modelár Příspěvků: 348 Moje modely Poslat zprávu |
Nazdar Babetaci Sledujem ,ze za dlhsiu dobu mojej nepritomnosti tu toho hodne pribudlo. Aspon mam co citat . Necakal som, ze toto vlakno bude mat taku sledovanost. Tak nech nam Babetky lietaju jak das. Ta moja mala odpocinok ale stale je plne fukcna. Hodne stastnych letov a hlavne aj pristani. RedlLine |
celloo modelár Příspěvků: 7 Moje modely Poslat zprávu |
Ja to proste neviem...dnes som totalne zosrotoval celu betu...ja uz neviem ako mam to lietadlo vytrimovat aby letelo aspon 10 minut ( hadzem to do kosa.. Skusim este pioneera a potom toto hobby vesiam na klinec ( |
VladoVrancik modelár Příspěvků: 1757 Moje modely Poslat zprávu |
Neblbni beta leti sama a nic nehadz do kosa vsetko sa da opravit odkial si? |
Z blavy som prave vo vajnoroch a penim Treba novy trup..ale asi by som niekoho poprosil nech mi to rozbeha..lebo inak skrachujem |
Netreba trup povyberaj vnutro namoc do horucej vody aspom 85 stupnov trup sa krasne narovna a potom to treba polepit,napisal by som ze ti s tym pomozem ale neviem odkial si a ci sa ti oplati prist |
Ved uvidim ..chvost pri motore odlomeny, pod kabinou bocnice na srot....asi skor novy treba...este da 140 ecok do pioneera..aspon mozem zo zeme startovat..baterkou a ovladac pouzijem z bety.....jooj ide ma slak trafit )) |
Ak nezvladnes let z betou asi sa ti to nepodari skusat ani z pionierom |
Hmm vdaka za povzbudenie ) ked bola nova, tak som trocha polietal, cim je rozbitejsoa tym to idem horsie |
To je hlupost beta lieta aj ked ma na sebe kilo lepidla |
Hmm tak som debil jaa )) som startoval proti silnejsiemu vetru....a hned mi ju tocilo do strany na spic a cez kridlo....vsetky kridelka smerovky nastavene rovnobezne, troxha som pritiahol kormidlo...tazisko ok....fakt uz netusim co s tym je |
V prvom rade zalietavat v bezvetri a to ze mas nieco nastavene rovnobezne este neznamena ze to poleti rovno,tazisko by som posunul mierne dopredu radsej nech je tazsia na nos ako na chvost- Betu nemusis hned pustat na motore treba ju skusit zaklzat abx letela rovno az potom ist s nou hore |
Oki vdaka za tip s tym taziskom...vyskusam najblizsie Este otazka k tomu zaklzaniu: to ju mam len jednoducho hodit pod 0 stupnovym uhlom a sledovat co robi??? A podla toho trimovat? Nie 0 ale 20 stupnov |