autor | zpráva | ||
M&S modelár Příspěvků: 108 Moje modely Poslat zprávu |
Hmmmm neviem v podstate ide o zábavu ale napr. niečo takéto : http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__17067__flitetest_T_Shirt_A_Rifle_ARF_Black_X_Large_.html |
||
Redlline modelár Příspěvků: 348 Moje modely Poslat zprávu |
Presne tak, ide o zábavu. A vedieť, že mám (myslím to všeobecne nie konkrétne ja!!! ) doma naj betu by bolo fajn. Super pocit. Už len pravidlá Napríklad do kedy sa budú prihlasovať bety do súťaže a hlavne ako vyriešiť hlasovanie ?!?! |
||
bezo modelár Příspěvků: 637 Moje modely Poslat zprávu |
100 ludi , 100 chuti . niekedy menej , znamena viac . neprezento |
||
Tak tak .. ale opakujem nemyslim konkretne moju betu. ale za srandu by to stalo taka sutaž. alebo nie? |
||
Ale koniec srandy ! Ide o zábavu , lietanie a hobby. Nie o súťaženie. Každý výtvor je niečim pekný a výnimočný a každý je originál. Takže žiadne súťaženie. |
||
hmm tak je 100 ludí, 100chutí treba to domyslieť a dať to sem ako hotovú vec pretože ak tu rozbehneš diskusiu na túto tému tak ju nikdy neuzavrieš.Premysli to, ak chceš pôjdem s Tebou do toho dáme to sem a ak sa to ujme bude sranda a ak ni je tak neva aspoň sme mali snahu trochu to tu oživiť |
||
Dávam ti voľnú ruku na realizáciu, keď už si s tým prišiel Ja som rád keď sa dostanem k stavbe mojej bety. Som dosť na cestách a mimo SK a teda aj mimo net. |
||
a vieš,že cez víkend nad tým porozmýšľam ? |
||
Držím palce ! |
||
Bumpy_SK modelár Příspěvků: 1301 Moje modely Poslat zprávu |
naco biely zaklad? epp je polypropylen, ten je dost odolny, skusal si ci to lepta ta cervena? |
||
Radšej som dal základ. Keď to náhodou rozleptá tak už bude neskoro. Veď tomu neuškodí ten základ. |
||
Bumpy_SK modelár Příspěvků: 1301 Moje modely Poslat zprávu |
hmotnost navyse ci to lepta si mohol skusit streknut troska do vnutra trupu, alebo vyrezat kusok |
||
Až take strašné to nebude s tou váhou |
||
|
||
Už som objednal aj servá HS-55 4x, teda vlastne 5x, jedno do foroty a aj regulátor - Dualsky 30A. Príde to až po novom roku takže môžem v klude namaľovať baBETU na kompletku a potom ju len osadiť. |