autor | zpráva | |
dukes modelár Příspěvků: 350 Moje modely Poslat zprávu |
Výtaj späť!!! |
|
bj001 modelár Příspěvků: 16 Moje modely Poslat zprávu |
no pekna tema pre mna tiez sa betujem na vajnoroch ale zatial nic moc uplni novacik.. inak caute beta na framforce lepenia ani nehovorim a letu zatial cca 8 min .ale lepsim sa. hmm az teraz pozeram ze uz tu asi zhasla svieca so mnou 4 odkazy za rok |
|
bogo modelár Příspěvků: 963 Moje modely Poslat zprávu |
O bete sa uz na tomto fore napislalo uz viac ako sa da. Takze uz nic prekvapujuce a nove sa napisat asi ani neda. Stale dookola ako padla komu na cumak a vyrovnal ho vriacou vodou,ako je lepsia vrtula 6x4, ako sa na nu da dat kamera a osvetlenie na 1000sposobov , ze je to vetron a da sa s nou dlho lietat, a ze je na zaciatok dobra.A to je asi tak vsetko. No a aby som nezabudol na videa s kamerou na bete z ktorych sa len hlava toci )))) |
|
nevie niekto poradiť kupil som si hi-tec flash 7 prijmac minima 6e ale ked zapojim vsetko nejde motor.? |
|
1polo1 modelár Příspěvků: 82 Moje modely Poslat zprávu |
ha, ha, 100 bodov |
|
EcoOne modelár Příspěvků: 512 Moje modely Poslat zprávu |
Pozdravujem, ako mysliš že pripojiš všetko tak motor nejde? Všetko mysliš cele zapojenie ako si mal predtym? alebo všetky serva do prijimača a vtedy motor nejde? Vieš ktory kanal na prijimač je motor? servokonektory si dal spravne? plus,minus,signal? |
|
DanR modelár Příspěvků: 321 Moje modely Poslat zprávu |
=)) |
|
vdaka za pomoc ale uz mam zevraj nebol spárovany regulator u pecku my to dal dokopy . len teraz som dosiel z lietania a idem zase lepit . jeden tvrdy na nos a isiel som domov ale da sa to tak uvidime snad do leta to pojde |
|
Neni zač .) regulator sa neparuje ale iba nastavuje .) mohol si ma zobrat zo sebou. Betu by som ti nastavil a zalietal aby si ju zbytocne nerozbijal. Viem spojit vysielačky žiak-učitel a mohol by som zasiahnut pri pade. Nemusel by si ju stale opravovat. V nedelu ked bude pekne pojdeme jednu betu zalietat, presnejsie majitelove ruky zalietat .) možeš sa pridat |
|
ooooo parada mozno sa aj naucim lietat lepit uz viem |
|
Pozdravujem, pokúšam sa zalietať jednu Betu verziu 3 a zistil som že do krídla zasúvame nesprávnu uhlíkovú tyč. Ma menši priemer ako trubka v krídle kam sa zasuva a úplne tam lieta. Okraje trubiek v krídle sú už popraskané, asi ta tyčka ich pákou načala pri pristávacích karambolov Viem že trubka sa ma zasúvať úplne natesno, aký mate priemer uhlíkovej tyče? |
|
mato321 modelár Příspěvků: 180 Moje modely Poslat zprávu |
ahoj kupil som beticku cca vyse dva roky dozadu verziu 3 a je to presne ako pises tycka je o dost mensia resp priemer az by chcela lietat sem a tam po vlozeni do kridla , pred tebou som skladal tu betu len neviem ci si si to vsimol staci tycku oblepit 1x celu dookola skelnou paskou a nic nebude nikde lietat a tycka bude pekne drzat tam kde si ju vlozis a sluzit a ak sa pytas na priemer tycky tak nepoviem ti ani neviem momentalne kde tu betu mam ci v garazi alebo na zahrade čus dobre vravim ze tycka ma cca 25-30cm dlzku?dost divne to poriesili popripade staci kupit taku istu len dlhsiu za par eur ak sa nechce oblepovat Eco primer uhlikovej tycky je 5mm a vnutorny priemer tycky v kridle 5.5mm lajdacka robota navyse kazde kridlo ina vaha |
|
Pozdravujem všetkych majitelov Bety 1400 .) Prave teraz trochu upravujem Betu 1400. Upravil som kabelaž serv z kridiel podla vzoru EasyStara od Multiplexu .) Nechcelo sa mi skracovat kable tak som ich iba stiahol paskou .) Na tejto Bete 1400 je kovovy kružok okolo uhlikovej trubky v kridle. Neviem či je to origo alebo uprava predošleho majitela. S Betou som už lietal a lieta celkom zaujimavo, ma totiž uplne neštandartny pohon .) |
|
Airbone modelár Příspěvků: 4 Moje modely Poslat zprávu |
Ahojte Zaobstarali sme si s ocom betu. Po poskladani ale ( asi mal Číňan zly deň ) idu serva , ako aj motor naopak. Napájanie na motor sme prehodili, ale okrem smerovky reaguje všetko naopak. Rad by som sa preto opýtal, ako to prestaviť. Som úplný začiatočník, takze skúsenosti s reverzom žiadne nemám. Ďakujem krásne. |
|
VladoVrancik modelár Příspěvků: 1757 Moje modely Poslat zprávu |
To nie je cinanom ale vo vysielacke v ktorej musis nastavit reverzi serv. |