autor | zpráva | |
1jakub modelár Příspěvků: 367 Moje modely Poslat zprávu |
Caute potrebujem poradiť, servo ovladajuce smerovku je asi pokazene, ked na na ovladaci nejaky pokyn tomuto servu, zacne sa klepat a vobec nie je plynule, cim to moze byt? Dakujem |
|
bezo modelár Příspěvků: 637 Moje modely Poslat zprávu |
vyhodit , neriesit , dat druhe . |
|
petog modelár Příspěvků: 353 Moje modely Poslat zprávu |
ja by som odpojil kabel, smerovku nepouzivam |
|
modriblesk modelár Příspěvků: 50 Moje modely Poslat zprávu |
pricin moze byt viac: - alebo nakondenzovana vlhkost v serve vplyvom prechodu s tepla do zimy, ale to by mali robit aj ostatne serva, nie iba jedno. - mozno servo doziva (zodrane/vylamane zuby, vydrane ulozenie koliecok, .... co len chces). |
|
1jakub modelár Příspěvků: 367 Moje modely Poslat zprávu |
letel som s tymto lietadlom 6/7 krat, myslim ze to nebude tym. a co sa tyka vlhkosti, robilo to aj ked este bolo teplo, len som vtedy nelietal |
|
robilo to hned po kupe , alebo po prvom lete . moze byt od vyroby nahovno ako som pisal , vybrat , zahodit a dat druhe . prist o ero kvoli par eckam , nee dakujem |
|
Flyyer modelár Příspěvků: 100 Moje modely Poslat zprávu |
Tie serva nie su velmi kvalitne no mne zatial drzia ale bzucia , skor mi povolil drziak na tiahlo kridelka(ta mala matica sa povolila a spadla dole pocas letu)...ten sposob co pelikan zaviedol nie je najlepsi vymyslel som si vlastny no ked mate dobre linky hodte aby sa to neuvolnilo... |
|
||
jozomako modelár Příspěvků: 15 Moje modely Poslat zprávu |
Hlavne tam dať dobré pantíky,aby sa servá nenamáhali. |
|
baro modelár Příspěvků: 171 Moje modely Poslat zprávu |
||
|
|
Roman TN modelár Příspěvků: 82 Moje modely Poslat zprávu |
bezo to bolo na prijmacovky nie na prijmac ixixixi |
|
Ja by som sa nato vobec nereagoval byt tebou . Mna oprava nevysla ani cele euro , narozdiel od tvojho 2dnoveho testovania yaka . Este ze si mal nahradny trup |
|
BrAtKo modelár Příspěvků: 650 Moje modely Poslat zprávu |
Cau bezo a napises aky prijimac si mal ? origos Spektrum ? |
|
Origo spektrum AR500 . Keby to nebola malej beta , uz jek tam optima 7 a aurora 9 |