autor | zpráva | |
Redlline modelár Příspěvků: 348 Moje modely Poslat zprávu |
Áno to máš pravdu. Na jednej strane je ten otvor menší. Ja mám tiež verziu 3 ale mne to skôr sedí s tým užším smerom k motoru. Mám ju teraz v ruke ale keď ju dáš širším otvorom k motoru alebo od motora tak to máš teoreticky za jedno. Stále bude tlačiť prúd vzduchu smerom do zadu na smerovku. Akurát, že nebudeme mať taký efekt. Vrtuľa má taktiež nábežnu hranu ako krídlo ako som už písal vyššie. Skús sa na to lepšie pozrieť. Pridávam foto: Aby bola tlačná a aby sedela nábežna hrana tak potom takto. Môj nazor. P.S. : Snáď sa nemýlim |
|
||
M&S modelár Příspěvků: 108 Moje modely Poslat zprávu |
no vyzerá,že sa nemýliš takže keď budem osádzať novú vrtulku tak opačne |
|
aké si použil pánty |
|
Keď nájdem link na nete tak ho sem dám! už ho mám http://modelhobby.sk/panty-15-10ks-nezmont-p-170540.html |
|
aspoň sa budem mať s čím zabávať no a čo sa týka nástreku na Betu tak to by bolo v mojom prípade ešte skoro pretože ešte stále som v štádiu,keď lepidlo je u mňa na prvom mieste |
|
adsi2 modelár Příspěvků: 187 Moje modely Poslat zprávu |
Ja zatial chcem použiť originálne "pánty"..ked nebudú dobre fungovať,tak prerobím,ale je fakt,že idú stuha. Aj ked necítim,žeby tam bol zase veľký tlak na serva |
|
Ja som neni na tom o moc lepšie, neboj . Akurát, že ja som začal dosť nevhodným lietadlom na učenie https://www.rcportal.sk/super-bandit-edf-64mm-am857 Tiež som viacej lepil ako lietal ale aspoň som dostal do rúk ovládanie a orientáciu vo vzduchu a ku koncu kým som ho vykuchal tak aj pristávanie |
|
Preto som to prerábal lebo išli fakt z tuha |
|
jasné tiež zatial používam orginál ale cez zimu ich určite prehodím no a ešte jedna otázka orginál na Bete je vrtula 5x4 no na modellhobby som nenašiel neviem z toho čo tam majú by nič nevyhovovalo? objednal by som to naraz vrtula plus pánty |
|
No ten Bandit na začiatok neviem neviem ja by som ho poriešil na počkanie Beta keby vedela rozprávať...... |
|
Na staršej verzii bety sa tam dala dať iná vrtuľa /rozmer bohužial nemám v hlave/ ale na trojku sa nedá požiť lebo by zasekávala do trupu. Niekto to riešil tým, že na tom mieste v trupe to vyrezali ale to sa mi moc nepáči aby tam bol výrez. Postačí aj originál Tu máš link na náhradné dielce : http://www.pelikandaniel.com/?sec=rel&id=46837&rt=2 ale tuším tam môžu objednávať len predajcovia... |
|
ano tú vrtulku mám je to 6x4 objednal som ju z HK skôr ako prišla Beta takže teraz na ňu padá prach pretože rezať do trupu sa mi zrovna nechce.Orginál mám zlomený tak zháňam druhú ale trochu je stým problém |
|
Skús sa dohodnúť v predajni rc či ti ju nemožu objednať |
|
|