autor | zpráva | ||
Audino modelár Příspěvků: 2521 Moje modely Poslat zprávu |
|||
Erich001 modelár Příspěvků: 809 Moje modely Poslat zprávu |
Ivo kam ty na to chodis? to je v p.. |
||
poison modelár Příspěvků: 3389 Moje modely Poslat zprávu |
Ja zvazujem uz dlhsie vyskusat bezpadlo - kupil by som volaku fajnovu kabinu, volake listy fajnove, nadobicko na noc, mozno ten fajnovy drahy vyfuk - Hatory ci ako sa vola, nejaky fajnovy motor, keby bolo lova sak vlastne nie je co vylepcovat Ci? |
||
kuro99 modelár Příspěvků: 2161 Moje modely Poslat zprávu |
toto sa tusim vola 11r skusenosti nestranne prezentovanych takje ? |
||
savo modelár Příspěvků: 731 Moje modely Poslat zprávu |
každý máme svoju naj...! každá heli vo svoje triede je dobrá! len treba mať ruky na to, aby si vyžil čo vlastne dokáže! je to o tom koľko si ochotný a schopný investovať do toho niekto do toho investuje 1 000,- E, a niekto 5 000,-E(alebo viac) - a o to to je! |
||
Peter a to ty este nemas? Vsak si taky fajnovy pilot fajnovej 600E. ci? |
||
|||
Tibor889 modelár Příspěvků: 997 Moje modely Poslat zprávu |
Ja verím tomu že je to len veeeelmi skrátená verzia prezentácie |
||
Fajnovy pilot hihi vcul som sa ja zasmial ))))))))))))))))))))))):- Ja som myslel 600 N 600E je raketa ale to N mam predsa len trosku radsej |
||
Ja mam na muske najviac Igorovho protosa bo lepsi protos neexistuje ako ten Igorov Hihi. Teraz som podrazdil kobru bosou nohou |
||
He,a dost! Farma ukaze!AAAno,ukaaaze! hahahahhah |
||
igor21 modelár Příspěvků: 461 Moje modely Poslat zprávu |
Tato tema vzdy rozputa debatu. To sa mi paaaci Paaani mne osobne je jedno kto co na kom testuje. Nehladam spravodlivost ktora neexistuje. Protos je masina ktora ma svoje muchy ale to ze preziva do dnes prakticky nezmenena o niecom svedci. Neriesim co je naj lebo naj nie je nic. Mna fascinuje tichost a lahkost s akou protos lieta. T rexovia vsetkych krajin spojte sa aj tak vas doma nechcem Kakino povedz :nevresti to jak opiceeee ?! |
||
Igor nereaguje lebo je vo svojom protos klube. hehehehe |
||
pkotatko modelár Příspěvků: 254 Moje modely Poslat zprávu |
Logo 600 je moje dvanacta heli. K tomu jsem takovych jiste dvacet helin postavil a zalital ( treba zrovna od Alignu uplne vsechny typy ). Nikdy za penize, to by me nebavilo. Porad se clovek uci a porad se najdou problemy co daji zabrat. |
||
Igor takeho paviana na letisku nenajdes ako mam ja |