autor | zpráva | |
poison modelár Příspěvků: 3389 Moje modely Poslat zprávu |
To som len nazor napisal Tibo aby som Ta nabudil urcite sa vo vela veciach mylim alfa my pustil gy 520 zajtra zalet. Thank joe. |
|
Tibor889 modelár Příspěvků: 997 Moje modely Poslat zprávu |
Spalovák zmontovaný, uhly nastavené, zdá sa že návrat na továrenské nastavenie MB pomohol a prestalo to blbnúť, už len upraviť troška kabeláž a nakopnúť |
|
Parada nitro vzlietne k oblakom, nech trochu zacoudime protosov |
|
savo modelár Příspěvků: 731 Moje modely Poslat zprávu |
||
Jiri modelár Příspěvků: 749 Moje modely Poslat zprávu |
savo ziadny upgrade ale kopia od KDE mam to uz skoro 2 roky na 700-vke |
|
savo modelár Příspěvků: 731 Moje modely Poslat zprávu |
Jiri mne to je uuuplne 1dno či je to okopírovane, alebo to elajňáci nakreslili je to jednoducho diel, ktorý je vyrábaný alingn-om a či je to "upgrade" tak to je na každom z nás ako to berie ja osobne so starým šmykátkom problém nemám, no niekto možno áno a ak mu to pomože, tak sa jedná o tuning(vylepšenie,úpravu) a niekto si to kúpi, lebo sa mu to páči a urobí si radosť! |
|
Jou jou pravdu vravis ked to crashnem tak to skusim dufam ze ale nebudem musiet v blizkej dobe pekne je to ze kto chce moze ugradovat mna tesi ze nam Align hodi sem tam nejake novinky do placu. Je mi to jedno ci to okopci hehe. |
|
kuro99 modelár Příspěvků: 2161 Moje modely Poslat zprávu |
suhlas so savom navyse align diel bude uuuuplne ale ze uuuplne inde s cenou ako KDE. Su inovatori, su kvalitni ale .. . ++ v2 vrtulkove gripy a toto smykatko je konecne sanca na fajny chvost za dorbu cenu, ziro plej |
|
Alfa modelár Příspěvků: 1825 Moje modely Poslat zprávu |
Kua a ruky,ručičky sa nedajú niekde upgradovať ? Aby som mal aj ja fajny chvost PS-kuro 99 a ty nemáš s tými starými unášačmi fajný chvost ? To nie je predsa možné,veď u Alignu to musí fungovať hneď z krabice |
|
Audino modelár Příspěvků: 2521 Moje modely Poslat zprávu |
Ja som prave upgradoval plnu plechovku pilsnera na prazdny lisovany patvar. |
|
kuro99 modelár Příspěvků: 2161 Moje modely Poslat zprávu |
Alfa ze ty si uz nedas pokoj A vies ty co, mna ten align bavi. Okrem toho ,ze to nestoji mega mam aj o takuto zabavu postarane. Mna bavi postupne stavat, menit, zlepsovat za rozumny peniaz. No a zatial vsetko od align mi letelo priamo z krabice. |
|
Berry modelár Příspěvků: 325 Moje modely Poslat zprávu |
... a mne to v tej krabici od Alignu nie a nie lietať |
|
Ja mam fajny chvost aj bez upgrade. Uz len najst tu moju krabicu |
|
savo vobec nemas pravdu lebo priebeh ovladania vrtulky je iny pre mna bol lepsi |
|
pani ale uplne Vam jebe ako male deti a to vsetko koli jednomu chvostu -ale na rozdiel ja viem kde ma moja krabicu a ze chvost je fajny, co poison |