autor | zpráva | ||
benko modelár Příspěvků: 1259 Moje modely Poslat zprávu |
pkotatko: díki moc za tvoj príspevok plný skúseností, skrz to sa táto ináč mierne nepríjemná diskusia oplatila čítať. To testovanie tu vidím na chalanoch čo si kúpili Goblina, to je proste o tom keď niekto chce mať to najnovšie. Nové várky chodia už zmenené, tým čo objednali úplne na začiatku poslali taliani diely na výmenu. A aj to má niečo do seba, aj keď s rizikom ale mať to najnovšie a byť pri tom keď sa to "vyvíja". Poznám tu už 4och čo ho majú a jeden ho už stihol aj havarovať - a to skrz chybné servo, nie skrz problémy SAB. On už lietal tuším sedem 700viek, a vraví, že Goblin je naj My sme tu taká partia čo sa stretávame na lúke a Logo, Protos a T-Rexy sú dosť v rovnováhe. Mnohí dokonca mali všetky tri a vravia že každý má svoje miesto. Tak sa mi to páči. Mimochodom, budem musieť nejako poriešiť budúci týždeň tú farmu - ja chcem vidieť tie vaše nitro-benzínáky. Tu to nikto nelieta. |
||
savo modelár Příspěvků: 731 Moje modely Poslat zprávu |
Martin, skús si prečítať svoje príspevky od 87 strany... máš pravdu, nepoznám ťa!,tak isto nepoznáš ty mňa!, ale tvojimi príspevkami mi nedávaš inú možnosť, ako urobiť si o tebe momentálne inú mienku! ked align prišiel na trh s t450 a následne s t600e, tak ostatní sa nechytali... potom s t600n a na koniec j. krause nakreslil t700n tak ani ďalej neidem písať koľko tam bolo inovácií z čoho začali ťažiť a kopčiť iné značky aj keď osobne si myslím že t600efl a t700e nie je "number one" tak prosím nepíš o aligne že len kopíruje a aj to stojí za ho*no svoj príspevok som sem dal ako info pre majiteľov trexov, čo to ešte nevideli, aby sa potešili niečim s čím prišiel align na trh, je mi jedno či to okopčili alebo to nakreslili oni ak to niekomu urobí radosť tak prečo nie!? ps marketing v dnešnej dobe je základ, čekni si ako je na tom SAB s goblinom.... :- )))) myslím si že to máš asi v merku... nerob si z toho ťažkú hlavu, že som sa do teba obul ty máš svoj názor a ja tiež! le rozdiel je v tom ako ho kto prezentuje |
||
myjavak modelár Příspěvků: 438 Moje modely Poslat zprávu |
no to by bolo aby elektrikár nemal elektrickú mašinu |
||
Audino modelár Příspěvků: 2521 Moje modely Poslat zprávu |
Elektrikar v Atomke!To som zvedavy,kedy poleti na Mesiac s atomovym mixerom|! |
||
igor21 modelár Příspěvků: 461 Moje modely Poslat zprávu |
Savo,Martin: Netreba to hnat do extremov. Pisanie na fore je klamlive. Na stastie uz poznam hodne ludi s fora na zivo a musim povedat ze su to vsetko pohodaci. Je to uplne ine normalne pokecat a len pisat. Medzi riadkami sa da vycitat aj to co tam nie je a a naopak. Preto neznasam facekooky a podobne pic..ny. Ale stalo by zato urobit v sekcii vrtulniky anketu ktore vrtulniky su naj Len je ich tak vela a este ak zoberieme velkosti asi je to neriesitelne. Mne osobne zatial jediny vrtas vyrazil dych(To znamena ze jeho prejav bol na tolko jedinecny)- TDR. Ale zohral v tom zrejme ulohu aj pilot. Este som zvedavy na prejav goblina a diabola(ci jak sa pise) |
||
martin.b modelár Příspěvků: 1066 Moje modely Poslat zprávu |
Medzi riadkami sa da vycitat aj to co tam nie je a a naopak. Diabolo by som chcel vidiet na zivo aj ja, z videi velmi zaujimavy stroj |
||
Jeden chalan tu lieta dlho Protosa a vie to dobre, ale nikdy ma to extra nenadchlo. Minulý týždeň si kúpil Logo 600 SE a ja sa nemôžem vynadívať nad jeho štýlom - úplne ináč to s väčším modelom vyjde na povrch, absolútna nádhera. On pritom nezanevrel na Protosa, vraví, že je agilnejší a skrz to ho chce lietať naďalej. Na druhej strane ďalší heli-kolega vie lietať aj na uhorke. Čokoľvek má v rukách, jeho let stojí za to. Vraj medzi 700kami nie je žiadna zlá, všetko super stroje. A Diabolo by som tiež chcel vidieť, podľa videí online a stavebného plánu vyzerá fantasticky. |
||
myjavak modelár Příspěvků: 438 Moje modely Poslat zprávu |
Ak zvlada let na uhorke, nahovor ho nech si zalieta aj s kosackou /prebrane z RC Portálu na FB/ odkaz na Youtube odkaz na Youtube |
||
tak to je super video, dlho som sa tak nenasmial |
||
kakino modelár Příspěvků: 146 Moje modely Poslat zprávu |
Robí to že íííííííííííí |
||
Savo osobne sa nepoznáme(dúfam,že po Partizánskom to už tak nebude) ale z príspevkov usudzujem,že si faj chaln a taký ako ty,Alfa a ďalší nám vela pomáhajú.Dík |
||
poison modelár Příspěvků: 3389 Moje modely Poslat zprávu |
Jo jo kakino mozem len suhlasit. |
||
Poison ale v Tvojich rukách je to ďábel |
||
Audino modelár Příspěvků: 2521 Moje modely Poslat zprávu |
myslis,ze v inych rukach je to anjel s vrcanim v trojitom Ceee? |
||
To nie ale Poisonove ruky sú iba jedny |