autor | zpráva |
Audino modelár Příspěvků: 2521 Moje modely Poslat zprávu |
|
poison modelár Příspěvků: 3389 Moje modely Poslat zprávu |
Mne sa dnes roztriasla 500 vka vo vzduchu ledva som pristal - odislo lozisko v motore . Ani sa necudujem jedina povodna vec. |
Abig modelár Příspěvků: 69 Moje modely Poslat zprávu |
Fotku už ani nemusím dať, Audino to spravil aj miesto mňa Ale čo teraz ? Aké máte doporučenia máme to meniť každý mesiac, alebo raz do roka? Určite ten drát na tomto mieste extremne namáhaný a preto sa to odlomí. |
Audino modelár Příspěvků: 2521 Moje modely Poslat zprávu |
heh,urcite ti poradia,ze bezpadlovke sa toto nestane.....neeee,bezpadlovka zase neznasa vibrácie.a pekne dookola sa tu zase pohadame,hehehe |
martin.b modelár Příspěvků: 1066 Moje modely Poslat zprávu |
prevrtat vacsiu dieru a prepchat tadial roxor... |
Lozisko v motore vymenene slape jak hodzinky |
Peto3 modelár Příspěvků: 25 Moje modely Poslat zprávu |
Zdravim chlapi, prosim vas potreboval by som poradit s nastavenim kriviek na trexovi 450ke, neviete nahodou, kde zozeniem nejaky navod alebo radu od starsich skusenejsich?? Dakujem... |
martin.b modelár Příspěvků: 1066 Moje modely Poslat zprávu |
krivku plynu podla otacok (ak mas setove vybavenie Procka tak dajme tomu 75%, na tych sa uz celkom prijemne da lietat), ak lietas tvrdsie tak do V, krivku kolektivu mam ja vo vsetkych rezimoch nastavenu rovnako, od 0 do 100% (cize od -11 do +11 stupnov). v navode pre trex 450 PRO aj V2 je to popisane.. |
Peto3 modelár Příspěvků: 25 Moje modely Poslat zprávu |
Oukej teda, popozeram aj navody, na tie som zabudol, dakujem. |
Tibor889 modelár Příspěvků: 997 Moje modely Poslat zprávu |
|
Nasraný som! Zapájam posledné káble na spalováku a našiel som vypadnutý magnet z ventilátora. Zase motor von !!! Kua! |
savo modelár Příspěvků: 731 Moje modely Poslat zprávu |
hlavne si daj pozor, aby si ho prilepil správnym pólom, aby si nemusel znovu ... |
Zistil som že tam nie je ani druhý (samozrejme až keď bolo všetko rozobraté) , takže serem na to, aj tak nemám governor |
Governor nemam. Dnes som vysmaril gyro GP 780 a dal som tam to lacne GA 250 bol som opacit vo vychrici a chvost drzi. Teraz neviem ci mam kupit gyro alebo prerobit to na bezpadlo. Bezpadlo sa mi luubi ale u spalovaku sa bojim vibracii chlapci poradte alebo mate doma niekto dobre gyro na predaj neviem co mam robit. Raduuu |
Ja som ho tam ani nechcel davat. Len som nechcel nevyvazeny ventilator. ale nevadi aspon som vsetko este raz skontroloval. |