autor | zpráva | |
Ludo_ZA modelár Příspěvků: 567 Moje modely Poslat zprávu |
|
|
benko modelár Příspěvků: 1259 Moje modely Poslat zprávu |
Samozrejme, už len skrz ten zvuk sa to oplatí, a to nie je všetko: letový čas, spotreba Lipo (stačia 3300 al. 4000 mah), dokonca môžeš lietať 700ku na 6S. Cena za to všetko: žiadny smack bum-bác. Trochu viac peňazí, to áno, ale pri poriadnej elektronike je mechanika len asi 30% konečnej ceny heli, takže ak je mechanika takej 700ky o 200-300€ drahšia tak sa to v konečnej cene stratí. |
|
martin.b modelár Příspěvků: 1066 Moje modely Poslat zprávu |
vau.. let s logom uplna parada!!! |
|
kuro99 modelár Příspěvků: 2161 Moje modely Poslat zprávu |
benko mikado je spicka, bezpochyby. videjko nadherne, taketo uhladene zvladnute polietanie je parada. ++ add ceny, ta 700E f3c je cca 1000E a to 600SE cca 2000E |
|
pkotatko modelár Příspěvků: 254 Moje modely Poslat zprávu |
Ono je tohle litani hodne o vaze heli. Logo 600SE postavis bez nervu za 3,5-3,6 Kg. Moje 600 ma letovku 3,4 Kg s 10S3300 baterkama. Bez baterek vazi 2,5 Kg. SE je to same s delsi trubkou a delsimi listy. Litam soumerne 623 listy a hodne si uzivam litani na 1700 otacek. I na tyto otacky se da zaletet vsechno. Jen pomaleji. S polosymetrickymi listy by se dalo jit urcite na nejakych 1200-1300 otacek. Letovy cas si pak tipnu s 10S3300 na nejakych 15 minut lehkeho akro s velkou rezervou. |
|
a 700E postavis v akej vahe? to mi pride v tomto hobby zaujimave ze vyrobcovia az tak moc neriesia vahu, respektive ju nikde neprezentuju, pricom je dost dolezita. v bicyklovom svete som zvyknuty na vazenie na gramy, niektori jedinci boli ochotni vymenit nieco aj za cenu usetrenia 10 gramov a stratenia 100eur.. |
|
5-5,5Kg podle toho co do toho nalozis. Ale pozor ani ta vaha neni na skodu. Heli ma pak dynamiku letu. Jen je to vykoupeno pozadavky na vykon, otacky, baterky a zivotnost. |
|
a teoreticky, pri pade vacsia skoda kvoli vacsej kynetickej energii. aj ked by sa dalo namietat ze lahsie heli maju "krahsie" sucasti comu vsak prilis neverim.. 3.5 a 5 je sakra rozdiel! avsak.. 1000 a 2000 eur je rozdiel tiez. preto som spominal ze align uvedie jedno video s velmi vysokymi otackami (ktorymi sa asi snazia dohnat dynamiku lahsich strojov) |
|
Ludo_ZA modelár Příspěvků: 567 Moje modely Poslat zprávu |
Align točí v propagačných videách vždy šialene vysoké otáčky. Či bertova 250 na 5000, kimova 500 na 3200, Szabo ani otáčky nemerá, len nastaví krivku na 100-100-100. |
|
poison modelár Příspěvků: 3389 Moje modely Poslat zprávu |
Nitro je Nitro tie ventilatory s tym divnym cvrlikanim sa nemusia kazdemu luuubit. Kua to musi bit rev motora poradneho a nie vyflusnute nafukliny hehe. |
|
Logo je extremne lehke v porovnani s jinymi heli stejne velikosti. Muze za to plastovy ram. Stejne jako treba Protos v plastu. Pri poradne rane rozbijes to i to, tim bych se nezabyval A vyssi vaha je naopak lepsi pro smackdown. Let potom je cely vice agresivni, listy vic krici, mechanika breci a lidem se to libi. No a ceny ? Trex za 1tis.Euro komplet. Logo by jsi se stejnou vybavou poridil pod 1500 Euro. Problem ale je v tom, ze to nikdo neudela. Kdyz totiz koupis holy kit, tak tam neosadis to co je v combu u Rexe., ale das neco lepsiho. |
|
Nitro je nitro..... ano ma neco do sebe. Kdyby to bylo mozne, urcite bych jedno nitro mel. No a kdyz jsme u tech vyflusnutych nafuklin, proc byt omezen vykonem nitra ? Nebo dostanes z padesatky nitra 6kW ? Nerikam ze jsou potrebne, rikam ze pokud chces, tak je tam mas. |
|
poison modelár Příspěvků: 3389 Moje modely Poslat zprávu |
Ja len ze aj to ma svoje caro mam aj elektricku aj to ma svoje caro ja len ked ste sa tu vsetci tak do elektriky poblaznili |
|
Alfa modelár Příspěvků: 1825 Moje modely Poslat zprávu |
Poison,čo nevieš prečo sa pobláznili do elektriky ? Je jednoduchšie zastrčiť konektor ako naladiť nitro motor. Ale keď ho naladíš,to je iný orchester |
|
Nejsem poblaznenej Nitra jsem lital. A hned bych si jedno poridil. Ma svoje kouzlo. To zcela jiste. Jsou ale bohuzel mista na Zemi, kde palivo nekoupis, nesezenes, nedovezes. A elektrika se da vyrobit snaze. |