autor | zpráva | ||||
adsi2 modelár Příspěvků: 187 Moje modely Poslat zprávu |
Takže zakladateľ klubu Beta založí nový klub s novým modelom?? |
||||
skylark modelár Příspěvků: 1454 Moje modely Poslat zprávu |
Ved si kup len novy trup, stoji asi 23€, zbytok vyzera opravitelne... |
||||
Redlline modelár Příspěvků: 348 Moje modely Poslat zprávu |
Keby to bol len trup tak je to ok. Aj kridla su polamane. Kaslem nato. Nebudem donej tlacit dalsie peniaze. Dnes som bol kupit matros na Primatora. Nastupca po bete Konstrukcne su si dost podobne takze betu neriesim. Stalo sa a uz to nevratim.
Strmhlav dole a z peknej vysky. Len sa zaprasilo po dopade. Spravil som peknu chybu ktorej som mohol predist len som sa nad niecim zamyslel a .... bum |
||||
adsi2 modelár Příspěvků: 187 Moje modely Poslat zprávu |
Ja som na rozdiel od teba po stráte prvej Bety som si kúpil dalšiu..predsa len to lieta slušne,aj ked mi to ide aj na Alpha 1500, aj tie mám dve.. |
||||
Zeldos modelár Příspěvků: 492 Moje modely Poslat zprávu |
Tak aj ja som sa stal majitelom Bety 1400 vcera vecer bol zalet vsetko pohode akurat baterka a regulator trosku teplejsi nemal niekto podobny problem ? |
||||
mongitongi modelár Příspěvků: 83 Moje modely Poslat zprávu |
ale áno, ja som to vyriešil tak že som vyrezal malí trojuholník do prednej časti a regulátor som eska páskou prichitil k stene trupu a tam kde je chladič som tiež vyrezal otvor. Alebo lietaj bez kabíny len ju nesmieš zapichnúť do zeme. |
||||
Zeldos modelár Příspěvků: 492 Moje modely Poslat zprávu |
No tak s tou kabinou to nebudem riskovat takto zo zaciatku rozmyslam ze dam 2 diery trochu z boku na nos a dalsie 2 pod kridla tak v polke trupu aby vnutrom stale prudil vzduch |
||||
Beta je super... mozno casom kupim novu. clovek nevie |
||||
Jozefko modelár Příspěvků: 64 Moje modely Poslat zprávu |
Ešte keď si vymeníš pôvodnú vrtuľu za väčšiu, tak je Beta oveľa živšia. |
||||
ivoss modelár Příspěvků: 69 Moje modely Poslat zprávu |
vacsia sa tam podla mna ani moc nezmesti, 6" tam je uz na tesno |
||||
ivoss mas pravdu . vacsia sa tam neda dat. ja som vyosil motor a vrtula vychadzala tesne po trup. ale aj tak to staci na pohodove lietanie. ivoss tu mas tie fotky ... panty a tiahla ti necham mne budu aj tak na nic ... necham tam aj packy na tiahla. Vyskovka a smerovka je ok .. jedno kridlo aj s kridielkom tiez a druhe je prasknute a na kridielku je jeden pant trochu odrtnuty ale opravit sa bude dat trup nebudem komentovat kabina je tiez docela OK teda aspon co z nej ostalo . mrkni a ked chces tak si ju prid zobrat na ND ( nahradne dielce ) Dam ti k tomu aj spojku kridla .. ta je cela |
||||
Bumpy_SK modelár Příspěvků: 1301 Moje modely Poslat zprávu |
stale nevidim dovod preco by sa to nedalo opravit, trup je zlomeny pekne cisto, tak isto sa mi zlomil wildhawk, nos je tiez ok a prasklina na kridle sa zlepi lahko |
||||
Prasknute veci ma neseru. Ja si dost potrpim aj na to ako lietadlo vypada som detajlista..to je vsetko |
||||
Flyyer modelár Příspěvků: 100 Moje modely Poslat zprávu |
No nazdar, po tyzdni na chate mam nalietanych asi 10 letov bez havarie simulator je najlepsi ucitel a tie bajky o pilotovi co vam lietadlo preda vo vyske su uplne nezmysly...Ked viete na simulatore tak s betou budete aj vonku Prvykrat mi ju hodil oco a nohy sa mi triasly jak pri mrtvici a infarkte naraz ale s malymi vychylkami a jemnymi pohybmi nemate co pokazit. Rovno som tam vyrezal do trupu ryhu na 6x4. Lieta to rychlo a s plnou baterkou stupa 70 stupnov hore. Regulator je sice horuci no v polystyrene sa to aj da cakat. Spravil som tam v predu otvor a aj vyfuk a je to ok. Dnes som uz dal aj loopy. Takze som in the hobby |
||||
Bumpy_SK modelár Příspěvků: 1301 Moje modely Poslat zprávu |
regulator je horuci lebo je setovy a nekvalitny vraj sa po vymene regulatora mierne zvysi vykon... |