autor | zpráva | |||
Bumpy_SK modelár Příspěvků: 1301 Moje modely Poslat zprávu |
co tam mas, kadeta? |
|||
milos.b modelár Příspěvků: 1209 Moje modely Poslat zprávu |
Veď si zapni (programovo v ESC) brzdu motora, bude to mať menší (znateľne) odpor a lepšie Ti to bude lietať bez točiacej sa vrtule po stiahnutí plynu. Tu je postup - odstavec dole vpravo: http://www.pelikandaniel.com/?sec=product&id=46837#3 |
|||
ivoss modelár Příspěvků: 69 Moje modely Poslat zprávu |
dik za info, vyskusam, ci to pojde nastavit |
|||
brucko modelár Příspěvků: 5 Moje modely Poslat zprávu |
Ahojte, som zo Žiliny, ale počas týždňa som v Bratislave. Kúpil som si Betu a som "úplný začiatočník". Pár nesmelých pokusov som už mal v Žiline počas víkendov pod dozorom skúsenejšieho kámoša. Rád by som však lietal aj cez týždeň v Bratislave, alebo niekde v okolí. Našiel by sa niekto skúsenejší, ktorý by bol ochotný sa mi venovať a v prípade potreby poradiť, alebo zachrániť moju Betu pre haváriou (jedna už bola, ale polepil som) niekde v Bratislave, alebo okolí. Lietam Mód 2. Vašu komunikáciu sledujem a získal som z nej veľa užitočných informácií. |
|||
brucko - my chodime lietat pri Bernolakove (cca 10km od BA), ak si niekde blizsie, tak kludne pod aj ty ja mam betu a zoom. |
|||
brucko modelár Příspěvků: 5 Moje modely Poslat zprávu |
To je fajn, ja som priamo v Bratislave, do Bernolakova to bude O.K. Momentálne tu Betu so sebou nemám, ale ak by ste išli napríklad zajtra aspoň by som sa prišiel pozrieť. |
|||
axislubo modelár Příspěvků: 38 Moje modely Poslat zprávu |
hej, kadet...cez zimu kupim nieco poriadne... |
|||
Flyyer modelár Příspěvků: 100 Moje modely Poslat zprávu |
preto som kupil dx5e sice nie je pocitacova ale ma 5ty kanal a aj fullrange |
|||
Bumpy_SK modelár Příspěvků: 1301 Moje modely Poslat zprávu |
akurat si vyhodil viac penazi... neskor si aj tak budes musiet kupit nieco normalnejsie. |
|||
Redlline modelár Příspěvků: 348 Moje modely Poslat zprávu |
Uplny suhlas |
|||
bezo modelár Příspěvků: 637 Moje modely Poslat zprávu |
nabuduce vyhod kotvu , aby si mohol ist s nami polietat |
|||
axislubo modelár Příspěvků: 38 Moje modely Poslat zprávu |
veru, dnes som polietal 3,5h v termike a bez baterky, zlata súča )) a este som stihol aj betu dat dohromady... |
|||
jasne neni problem. Nepockas az ked budes mat Betu tu? Co sa budes pozerat ako lietame? Dones Betu a pojdeme rovno do praxe ))
3.5h??? nebolel ta krk? tolko by ma to uz asi ani nebavilo... |
|||
bezo modelár Příspěvků: 637 Moje modely Poslat zprávu |
tych 3,5 hodky nebolo z betou , ma napisane bez baterky , dokonca to nebolo ani erom . skor ho bolela rit z toho sedenia a pozerania dolu krk |
|||
ahaaa, az teraz mi doplo dik za vysvetlenie |