autor | zpráva | |
redix modelár Příspěvků: 1947 Moje modely Poslat zprávu |
no ked sa nevie zorientovat v temach tak sa ani necudujem ze nevie zorientovat lietadlo. vsimli ste si nadpis tejto temy ? |
|
Redlline modelár Příspěvků: 348 Moje modely Poslat zprávu |
Páni toto vlákno bolo vytvorené za účelom rád , postrehov a iných veci čo sa týka lietadla Beta1400! Takže tých čo píšu mimo tému Beta 1400 prosím aby si založili iné vlákno poprípade písali tam kde je daná téma aktuálna a hlavne kde sa rieši. Posledné príspevky sú úplne mimo. Dúfam, že som sa vyjadril dosť jasne a zrozumiteľne. Za pochopenie ďakujem. |
|
miro11smrco modelár Příspěvků: 64 Moje modely Poslat zprávu |
Jasne iba som mu chcel aspon trocha poradit . |
|
Jozefko modelár Příspěvků: 64 Moje modely Poslat zprávu |
Včera sa mi podarilo chytiť Betu pri pristávaní do ruky. Tak som sa vytešoval ako Bumpy_SK na profilovej fotke. |
|
adsi2 modelár Příspěvků: 187 Moje modely Poslat zprávu |
Ja som včera bol rád, že som pristál.. |
|
Tiez ta nechcela posluchat ako ta moja mna? |
|
adsi2 modelár Příspěvků: 187 Moje modely Poslat zprávu |
Haha..zrejme Parkinson v prstách ale potom to lietalo ok..až pri treťom lete pri pristávaní sa mi odtrhla smerovka o vysokú trávu pri tvrdšom pristávaní..Za chvílu sa pustím do lepenia, aby bola pripravená na ďalší týždeň.. |
|
bezo modelár Příspěvků: 637 Moje modely Poslat zprávu |
si sa nechal inspirovat mojim video |
|
Ani nie. Kamarát včera zalietaval nového akrobata a okrem iného ho chytal aj do ruky pri pristávaní. Mne to už dlhšie vŕtalo hlavou, že vyskúšam chytať Betu, tak som to vyskúšal. Edit: Chcel som vyskúšať niečo nové, čo som s Betou ešte nikdy nerobil. |
|
||
Bumpy_SK modelár Příspěvků: 1301 Moje modely Poslat zprávu |
ake odpocivanie? dat varit vodu, lepidlo do ruky a zajtra je ako nova. |
|
redix modelár Příspěvků: 1947 Moje modely Poslat zprávu |
vsak si hovoril ze na to mas akrobata. |
|
Ja som nehovril, ze mam akrobata a neskusal som ziadnu akrobaciu. Tym ,ze som napisal ze som skusal nieco nove som myslel ironicky kolko znesie. Jednoducho moja chyba pri pačkovani. Tu je moj citat z vlakna : ,, Ja s nou lietam v klude ziadne lopingi a podobne, takze neviem. Na take nieco si postavím akrobata ,,
To by si musel vidieť na vlastne oci. Je tam vsetko poskodene, dolamane.. to nema vyznam davat do hromady |
|
ivoss modelár Příspěvků: 69 Moje modely Poslat zprávu |
|
|
Mne by už ani toto nepomohlo. Minule som dal lietať ocovi s Betou. Skoro ju utopil v Hrone ale stihol som to vypáčkovať. |