autor | zpráva |
ivoss modelár Příspěvků: 69 Moje modely Poslat zprávu |
loopingy s Betou vyskusane, kto neskusal, hor sa do toho treba mat len trochu rychlost |
bezo modelár Příspěvků: 637 Moje modely Poslat zprávu |
|
axislubo modelár Příspěvků: 38 Moje modely Poslat zprávu |
Celkom fajn miesto, smerom na Polníky. Ja som tiez kupil novu betu, a zatial pre istotu len nad zitom som lietal a musim kupit aj nabijacku, setova nestoji za nic... |
tato beta bola skompletovana pre dceru , ale akosi sa jej nece . hraju sa s nou teray ine deti , tam chodime lietat pri praznivom vetre so samokridlami |
ivoss modelár Příspěvků: 69 Moje modely Poslat zprávu |
zo zeme vzlietat vyzera nebezpecne to rozbijes skor na zemi, ked sa to o nieco zavadi |
stale to pustame z ruky , toto bola zabavka . v zime na snehu normalka |
Flyyer modelár Příspěvků: 100 Moje modely Poslat zprávu |
Nazdar..tak uz len pospajkovat lipolku s deans a mozem nabijat... Len sa chcem spytat ked nabijam na lipo charge a mam zapojeny balancer tak mi to balancuje? Lebo v navode nepise o balance charge takze neviem ako budem vyrovnavat volty v clankoch. Takze poradte Diki |
watson220 modelár Příspěvků: 1153 Moje modely Poslat zprávu |
Ak máš zvolený program Charge tak je to bez vybalancovania jednotlivých článkov. Na vybalancovanie služi program Balance |
Juro27 modelár Příspěvků: 409 Moje modely Poslat zprávu |
A čo je lepšie, nabíjať nové Lipol- ky na Charge alebo na Balance? |
Bumpy_SK modelár Příspěvků: 1301 Moje modely Poslat zprávu |
balance |
Flyyer modelár Příspěvků: 100 Moje modely Poslat zprávu |
lol v popise pise ze vyrovnava volty v clankoch no balance charge nema mozem si vybrat btw zospajkoval som svoju prvu baterku feeling like a boss |
miskoking modelár Příspěvků: 114 Moje modely Poslat zprávu |
ahojte, môžte mi poradiť nejakú stránku alebo obchod na slovensku alebo česku, a nieje drahá doprava a pošta môže byť aj iný štát, chcel by som akrobata ako napríklad pits s1, alebo albatros, chcel by som to buď RTF alebo bez vysielačky a prijímaču, len aby to bolo osadené elektronika, cenovo by som to chcel do 200 eur, prešiel som slovenské shopy ale malý výber, ďakujem za každú radu. |
Sorry co to ma spolocne s betou 1400 |
Jozefko modelár Příspěvků: 64 Moje modely Poslat zprávu |
Dne som bol polietať s malým akrobatom a s betou. Lietam si s betou lietam a zrazu lietadlo na nič nereaguje. Pozriem na vysielačku Turnigy 9x: gombík je na ON ale display zhasnutý. Zrejme sa vysielačka vypla. Vypnem, zapnem a vysielačka naskočí. Tak som potom pristál. Keby sa mi toto stalo pri nejakej akrobacii, tak mám po bete. Napätie LiPo batérie vo vysielačke je OK (3,9 V na článok), konektor vyzerá, že drží dobre. Budem to musieť vyriešiť. Asi dám preventívne iný konektor alebo čo. |
Bumpy_SK modelár Příspěvků: 1301 Moje modely Poslat zprávu |
konektor je original? ak ano, tak je jasne, kde je problem. |