autor | zpráva | |
Flyyer modelár Příspěvků: 100 Moje modely Poslat zprávu |
Nazdar chcem kupit balancer battery master 6 no pise ze sa tam daju pripojit lipolky so servisnym konektorom JST-XH Moja lipolka ma JST-EH Bude to tam sediet? Su podobne rsp rovnake? Chcem mat presne vybalancovanie pocas nabijania aj pouzivania takze ma zaujima ci to ma vyznam kupit aby sa tam servisny konektor ''zmestil'' |
|
bezo modelár Příspěvků: 637 Moje modely Poslat zprávu |
preco si nekupis lepsiu nabijacku , ktora ma v sebe balancer , vybijanie , nabijanie ? |
|
naco ked uz mam nabijacku a staci mi kupit balancer ktory budem moct pouzivat aj v polnych podmienkach...no bude to tam pasovat?
A hlavny dovod je ze tie sk****ne pelikan baterky maju servisny port JST-EH...vsetky dobre nabijacky so stavanymi balancermi maju JST-XH Sorry za tvrdsie vyrazy ale stve ma to...poradte nejaky konektor medzi JST-EH na JST-XH velmi by mi to pomohlo ludia. Nevedel som nic take najst |
|
Jozefko modelár Příspěvků: 64 Moje modely Poslat zprávu |
||
Bumpy_SK modelár Příspěvků: 1301 Moje modely Poslat zprávu |
tak ich nekupuj |
|
tak jasne ze uz ich nebudem kupovat ale teraz mi dal Jozefko super link takze asi to kupim |
|
miskoking modelár Příspěvků: 114 Moje modely Poslat zprávu |
chalani neviete nahodou mam vetrona a stale mi ho taha hore? aj ked dam vyskovku naplno aby siel dole ani nepohne |
|
carbon modelár Příspěvků: 561 Moje modely Poslat zprávu |
Skús skontrolovať ťažisko. Ak bude v poriadku, tak posuň trochu batériu dopredu. Ale nie moc, skús tak pol centimetra a postupne pridávaj. |
|
dal som tam mobil aj scviecku a nic. |
|
carbon modelár Příspěvků: 561 Moje modely Poslat zprávu |
Ako nič? A kde si to dal? |
|
na nos zospodu |
|
Jozefko modelár Příspěvků: 64 Moje modely Poslat zprávu |
Už som to preletoval. Dal som tam MPX konektor, tak by to malo byť OK. |
|
miro11smrco modelár Příspěvků: 64 Moje modely Poslat zprávu |
Skus vyosit motor viac dole a doprava tak o 2 alebo 3 st. mozno menej alebo via experimentuj nemas nahodou naburany cumak? |
|
redix modelár Příspěvků: 1947 Moje modely Poslat zprávu |
miro11smrco: si si isty ze hovoris o bete1400 ? |
|
miro11smrco modelár Příspěvků: 64 Moje modely Poslat zprávu |
ON nema betu ale climbera. |