autor | zpráva |
Redlline modelár Příspěvků: 348 Moje modely Poslat zprávu |
Ja som ju pripajal na adapter z notebooku len ja mam novy adapter a daju sa na nom nadstavovat V. Mal by si mat na tej setovke napisane s kolko V ju mozes max. napajat. Ale fachci to urcite lebo to mam odskusane |
ivoss modelár Příspěvků: 69 Moje modely Poslat zprávu |
ahojte, som novym majitelom Bety, kamarat mi ju "daroval" za par drobnych. Uz ma co to za sebou, ale stale super lieta, takze je stale ako nova mal som nalietane len na simulatore, dnes som s nou prvy krat asi 3x lietal po cca 5 minut letu. Prakticky som si len skusal koliecka vo vzduchu, nic narocne, pristavanie, vzlietanie a tak... take zaciatocnicke zoznamovanie. K veceru som chcel ist znovu, lebo ani nefukalo, pekne pocasie. Vybral som sa na take pole za dedinou, kde je nasiate zito vyletel som, lietal, lietal, chvilku som sa pozrel niekde inde a lietadlo mi trosku uletelo dalej ako som chcel a spanikaril som, pri pokuse o rychlu otocku mi padlo po kridle dole... zito bolo zrovna tam na riedko a padlo rovno do tvrdej zeme a zlomil som trup, tam kde je naslabsi, pri kabine. Fotky su nizsie... Poradte mi prosim, ci musim kupit novy trup alebo by sa to dalo este nejako zlepit? Ak by sa to dalo zlepit, tak mi napiste nazov lepidla. Ak ste niekto z BA, SC (ja som Bernolakovo), tak by som rad siel s niekym skusenejsim polietat dik za tipy |
redix modelár Příspěvků: 1947 Moje modely Poslat zprávu |
pole za dedinou smerom na tomasov alebo ivanku ? |
hej, smerom na tomasov, tam hned to pole napravo |
flyingislife team RCPortál Příspěvků: 1121 Moje modely Poslat zprávu |
Počul som o niečom že sa lieta niekde medzi Ivankou a Bernolákovom. Zrejme tam nieje tráva na to aby vzlietol 2m model však? |
nie, len obcas ked to pokosia, tak 2x za rok. ale s thunderom by si tam neriskoval, su tam aj krtkovia. takze jedine bublinky alebo z ruky do ruky |
Okej dík za info, takže teda nič(: |
vsak si daj plavaky a mas to vyriesene na jazere |
naberie to hmotnosť a zhorší to letové vlastnosti(: |
bezo modelár Příspěvků: 637 Moje modely Poslat zprávu |
vriaca voda , vysusit a sekundak . pouzi hladanie na fore ohladom vyrovnavania epp pomocou vriacej vody |
|
byvas okolo 16:30-17:00 v bernolakove? |
ako kedy, ale zvacsa asi neskor.. najskor okolo 17 |
Redlline modelár Příspěvků: 348 Moje modely Poslat zprávu |
Aj ja som po nehode Chvala bohu ziadna ujma na modeli len par skrabancov. Akurat si to odniesla vrtula. Bol som lietat kusok od domu na novom mieste a je tam nejaka divna zona beta vobec nechcela posluchat. Raz isla prudko hore a v zapeti dolu. Odrazu do strany a bum na zem hore bruchom. Pozeral som s otvorenu hubu do slova co sa deje. Ale ked len vrtula tak je to ok. To nic neni. Ale lietat uz budem chodit len na stare miesto. |
A máš rádio na 35Mhz alebo na 2,4Ghz? |