autor | zpráva | |
patrezko modelár Příspěvků: 238 Moje modely Poslat zprávu |
Ahojte, taktiez som majitelom Bety1400, no mam jeden problem. Nejde mi sparovat vysialac s prijmacom. Vysielacka je typu Mode2, cize plyn vlavo. Robim vsetko podla navodu, no lietadlo stale pipa a nejde sparovat. Viete mi niekto poradit, popripade povedat, kde moze byt problem? |
|
milos.b modelár Příspěvků: 1209 Moje modely Poslat zprávu |
A skúšal si obidva postupy podľa návodu? A nezáleží na tom, aký je mod na vysielači, postup pri párovaní je ten istý - mod vysielača s párovaním nemá nič spoločné. |
|
Redlline modelár Příspěvků: 348 Moje modely Poslat zprávu |
regulator si nadstavil ? mne osobne sa to stalo tiez |
|
ludicek modelár Příspěvků: 590 Moje modely Poslat zprávu |
Opakovať obidva postupy párovania donekonečna, potom to pôjde. |
|
Skusal som obe postupy a stale nic... Na prijmaci blikne LEDka 2x pomalsie, tak 2x rychlo, potom blika neustale a dalej by mala svietit neprerusene. Ibaze u mna to skonci tam, kde to blika neustale... cakal som aj dlhsie, kym sa to sparuje (10min) no nic ... Nervy mam uz ci pana. // zajtra sa o to pokusim znova Redline: Nadstavit regulator? |
|
A máš "prepnutý" vysielač do "odpovedajúceho prevádzkového režimu"? V návode je napísané, že pred párovaním treba vysielač prepnúť do jedného z dvoch režimov zodpovedajúcemu príslušnému prijímaču (typ 1 alebo typ 2)- obrazová príloha 4 v návode. |
|
bezo modelár Příspěvků: 637 Moje modely Poslat zprávu |
nemas posunutu packu plynu z nulovej polohy , abo jej trim ? |
|
207peugeot modelár Příspěvků: 56 Moje modely Poslat zprávu |
Môj postup pri oprave Bety je tento - v rýchlovarnej konvice daj uvariť vodu a akonáhle vypne nad vzniknutou parou opatrne nahrej poškodené miesto, pričom sleduj ako sa materiál vracia spat. Nebude to ako originál no s výsledkom budeš spokojny. |
|
Jooj debil som uz z toho... Pri tom mode1 drzim to tlacidlo na prijmaci asi 3minuty a nic ... Pri mode2 zacne ledka preblikavat, potom zhasne a mala by sa rozsvietit nastalo, ibaze u mna to konci tym, ze mi zhasne. bezo : Plyn mam stale stiahnuty na minimum ... dole kanal 3 je invertovany, cize mam ho hore. Trim ma byt v strede, ci nie? |
|
patrezko - robíš niečo zle, ešte raz v kľude si prečítaj ten návod na párovanie, trochu pouvažuj a zase pomaly a v kľude to skús krok za krokom znova. Ja som tak pred 2. týždňami pároval kolegovi v Bete prijímač s vysielačkou, postupoval som podľa návodu a spárovalo sa to hneď na prvýkrát alebo nájdi niekoho skúsenejšieho v tvojom okolí, nech to skúsi on. |
|
mala co ma betu , tak ma k nej takuto vysielacku ako je na fotke http://rc-fpv.pl/download.php?id=1199 a trim na plyne je na nule , teda kde mam stiahnuty plyn |
|
Chlapi, rtf verziu mam. Z regulatora k motoru idu tri kable, vsetky su spojene s motorom, ktory ma tiez tri kable? Po ciastocnom rozlepeni trupu som si vsimol, ze z motora je zlty kabel odpojeny. To je asi zle, co? |
|
striedaky maju tri kable , ktore su SPOJENE s regulatorom , ktory ma tiez ri kable . no co myslis , mato byt spojene ? naco , by tam bol ? |
|
tot bude asi ta chyba , preco ti to stale pipa |
|
Redlline modelár Příspěvků: 348 Moje modely Poslat zprávu |
Presne toto som mal na mysli |