autor | zpráva | |
bezo modelár Příspěvků: 637 Moje modely Poslat zprávu |
nie , len vaha vacsia |
|
bezo modelár Příspěvků: 637 Moje modely Poslat zprávu |
na motore 8 minut . no podla toho ci je termika , ako fuka . svahove lietanie , kde lietas bez motora , to je na ppc dlho . normalne , bez termiky okolo 40 minut , s termikou som lietal vyse hodiny a to som uz isiel dolu , bo sa mi stracala na oblohe |
|
marcoss modelár Příspěvků: 178 Moje modely Poslat zprávu |
a tak to je potom v pohodke lebo lieta to fajne aj vo vetre to celkom dobre ide takze zatial je to v poriadku. len to este ze ked menim dalsiu baterku tu mam 1800mah tak musi ist zavazie dole ale tak to zas nevadí...to mam v ramci prestavky keby to tak bola nekonecna kapacita bateriek coooo? D |
|
potom pridam aj dake video z letu zakvacil som kamerku na zobák bety tak potom si čeknite v profile kto chcete...mozte aj dake komenty hodit.. ale videjko dam zajtra...čúús |
|
marcel3 modelár Příspěvků: 248 Moje modely Poslat zprávu |
prosim poradte mi... Nevidim moc do vysielacov. Mam dx6i. poskladal som samokridlo, vsetko funguje ako ma az na jednu malickost. Popisem to sedliacky. Elev Aile. Ked mam paku dolu, klapky sa dvihnu hore, a opacne. Cize to je v poriadku. Ale napr ked dam doprava paku, tak prava klapka sa da dolu a lava nahor. Cize bude mi to klesat a stupat, ale zatacat bude do ineho smeru. Ked dam na serva reverzy tak jasne ze napravim smer, ale namiesto do neba pojdem do pekla... |
|
otazocka páni : mozem dat do bety tuto vrtulu? http://www.tatramodel.com/index.php?toPol=D20601171&lang=svk namiesto tej povodnej? co sa tym zlepsi? diky za rady |
|
tu mate aj video z mojho letu https://www.rcportal.sk/beta-1400-in-the-air-v536 |
|
Bumpy_SK modelár Příspěvků: 1301 Moje modely Poslat zprávu |
daj tam 6/4 apc, zvysi sa vykon |
|
|
|
Bumpy_SK modelár Příspěvků: 1301 Moje modely Poslat zprávu |
ano, maju ju aj v tatramodeli |
|
hej vsimol som si ale nejdem to este teraz riesit ak budem mat cestu do BA tak radsej kupim osobme lebo samotna vrtula stoji 2€ a dobierka 4,50 € tak to by bola draha vrtulka |
|
cital som niekde na fore ze ked dam tu vacsiu vrtulu tu 6/4 tak to vraj ma vacsiu zataz na regulator ze chlapcovi takto odfajcilo regulator...moze to byt tou vrtulou? |
|
ludicek modelár Příspěvků: 590 Moje modely Poslat zprávu |
Možno aj hej. Mne za tri mesiace odišiel regulátor, potom prijímač a tretíkrát regulátor takže som betku vymenil. Proste setová elektronika, možno má niekto väčšie šťastie na setovky ako ja. |
|
miro11smrco modelár Příspěvků: 64 Moje modely Poslat zprávu |
Setova Beta aj tenkostenna uhlikova vystuha vrtulka 6/4 a ziadny problem. |
|
skylark modelár Příspěvků: 1454 Moje modely Poslat zprávu |
Tak to máš smolu. Ja mám najstaršiu verziu Bety z druhej ruky of DaggyMAC-a a všetko je v nej pôvodné, vrtuľa 6x4. Nič mi nezhorelo, ale možno do novších dávajú trocha iné (ešte lacnejšie) komponenty. |