autor | zpráva | |
Redlline modelár Příspěvků: 348 Moje modely Poslat zprávu |
||
milos.b modelár Příspěvků: 1209 Moje modely Poslat zprávu |
Tie antény Ti trčia spod kabíny von? |
|
Ano presne tak. Každa na jednu stranu bety. |
|
marcoss modelár Příspěvků: 178 Moje modely Poslat zprávu |
pridavam sa do baBETA tymu ) nedavno som si ju zaobstaral, som uplny zaciatocnik ale som nadmieru spokojny..takze pohodicka super model.. |
|
Betu mas už poskladanu??? Pozeral som foto a sledujem ze na tych foto este nebola dokoncena. Preto ta otazka |
|
Dnes som si bol zalietat s Betou - Dost fukalo ale aj tak beta super lietala. Na 2100mAh bateriu som lietal 15 minut a po pristani som ju dobil o 1250mAh. Takze po tych 15 min. ostalo este nejakych 850 mAh a to som ju nejak moc nesetril. Na koniec som si dal len tak 10x vzlet a po jednom okruhu pristanie. Paradicka beta je cela |
|
mongitongi modelár Příspěvků: 83 Moje modely Poslat zprávu |
Dneska po dlhšom čase prebehol zálet bety a vobec moj prvý let, model je celí bez škrabanca. samozrejme ďakujem Petrovi a Braňovi za pomoc a dozor pomaly sa chystám na zmenu dizajnu, keď bude hotový tak sem hodím fotky. |
|
Drzim palce a tesim sa na no tvoju novu povrchovku |
|
Tak dneska to dopadlo trošku horšie jak včera , pri prvom hode model nenabral dosť rýchlosti a trošku sa mu pokrčil nos (nič vážne) druhý krát sa všetko už podarilo, pristátie bolo trošku akčné keďže som neodhadol rýchlosť modelu a ešte mu pridal aj vietor ale pristál som. Keď chcem vyrovnať čumák bety tak ho stačí ho ponoriť do horúcej vody ? teda ak dobre viem, nemala by vrieť. či? vďaka |
|
adsi2 modelár Příspěvků: 187 Moje modely Poslat zprávu |
Tiež by sm rád vedel, ako narovnať čumák Bete, kto to vie, prosím o informáciu, ďakujem |
|
milos.b modelár Příspěvků: 1209 Moje modely Poslat zprávu |
https://www.rcportal.sk/oprava-epp-ft6278 |
|
Peter team RCPortál Příspěvků: 2167 Moje modely Poslat zprávu |
Mongi, ke´d na to teraz pozerám - boli sme tam viac menej len pre pokoj tvojej duše - lietadlo po pár drobnostiach a kontrole bolo v poriadku a ty si predtým poslúchol a svedomito cvičil na sime - takže všetko úplne v pohode. Som rád, máme ďalśieho pilota |
|
bezo modelár Příspěvků: 637 Moje modely Poslat zprávu |
ty pristavas po vetre ??? musis proti vetru pristavat |
|
Ano, ja viem ja som si to v tej chvíli vobec neuvedomil, chcel som rýchlo pristáť lebo babka volala na obed . |
|
carbon modelár Příspěvků: 561 Moje modely Poslat zprávu |
To poznám Keď si niečo zaumienia tak s tým neprestanú |