autor | zpráva | |
Trnavak modelár Příspěvků: 299 Moje modely Poslat zprávu |
Sory, že vám skáčem do vlákna, ale vraj je k BETE priložená figúrka stíhačkového pilota, ktorý sa tam inak vôbec nehodí. Odkúpil by som ho, prípadne vymenil za figúrku civilného pilota, lebo neviem zohnať pilota do stíhačky v tom rozmere. Ak by mal niekto záujem, tak do SS. |
|
Redlline modelár Příspěvků: 348 Moje modely Poslat zprávu |
Tak po mojich úpravách Bety sa tam ten pilot hodí Ale skús napísať ,, mongitongi ´´ on ho menil. Snáď sa nejak dohodnete |
|
mongitongi modelár Příspěvků: 83 Moje modely Poslat zprávu |
Áno, pilota mám a aj dám (teda ak oňho ešte máte záujem) |
|
jano101 modelár Příspěvků: 125 Moje modely Poslat zprávu |
chalani mám možno trapný dotaz ale napriek tomu sa opýtam. po pripojení baterie do bety a následne pohnutím nejakej páčky beta vydá zvuk zahrá dvojtonový signál podedzte mi kde odkial ten zvuk ide lebo ja za boha neviem !!! prijímač to neni regulátor to neni no bud motor alebo servá čo sa mi teda nechce veriť ale zvuk je dosť silný a o inej elektronike neviem že by v bete bola |
|
jaroSK modelár Příspěvků: 453 Moje modely Poslat zprávu |
to ide z motora .... cuduj sa kolko chces, ale je to tak ... |
|
Bumpy_SK modelár Příspěvků: 1301 Moje modely Poslat zprávu |
pipa motor, ale moze za to regulator |
|
POckaj pockaj ... Pipa to len keď to zapneš alebo vždy keď potiahneš za hociktorý knipel ? |
|
Servá, regulátor aj batéria sú doma takže začínam osádzať baBetku servá Hitec HS-55 regulátor nakoniec som sa rozhodol pre Foxy 35A batéria Dualsky 3S 2100 mAH 11,1V 30C/5C |
|
Páni má tu niekto radu ako uložiť elektroniku do bety ? Ale verziu 3. Motor a batéria no problém a tak isto aj servá . Kde máte regulátor a prijímač? |
|
|
|
bezo modelár Příspěvků: 637 Moje modely Poslat zprávu |
|
|
|
|
az taky rozdiel vo vnutri trupu nie je , a ked sa tebe djb regulator , ako ho vytiahnes odtial ? |
|
dobrá otázka keď ho budem chciet vytiahnuť tak to budem musieť rozlepiť /trup/. To jediné čo ma serie na tom je ten regulátor Snáď sa nedo... Ale keby náhodou tak všetko sa dá keď sa chce |
|
ja som ho dal , ako vidis na fotke . motor ma kratke kable , ja som ich predlzoval , aby sa mi regulator vosiel na toto miesto |