autor | zpráva | ||
milos.b modelár Příspěvků: 1209 Moje modely Poslat zprávu |
Páni, nepomýlili Ste si náhodou tému? Táto je o Bete 1400 a nie o telemetrii, vysielačke Turnigy, atď. iggi - Beta 1400, Bixler, Sky Fly a čo ja viem ešte aký model - sú to skoro identické modely, až na pár odlišností. Originál predloha je Easy Star od Multiplexu - číňan to okopíroval, postupne upravoval a "vylepšoval" a zároveň menil pomenovanie modelu, aby mal väčší sortiment . |
||
Avion modelár Příspěvků: 36 Moje modely Poslat zprávu |
Model podobný Bete postavil p.Bixler pre svojho syna aby mal na začiatok model s ktorým sa naučí lietať. Samozrejme nebol to ten Bixler z HK. |
||
watson220 modelár Příspěvků: 1153 Moje modely Poslat zprávu |
A vysielačka nepatrí k modelu? To máme po guličkách rozoberať Betu aby sme náhodou neodbehli od témy? |
||
milos.b modelár Příspěvků: 1209 Moje modely Poslat zprávu |
Myslím, že vieš ako som to myslel. Na tú-ktorú konkrétnu vysielačku alebo telemetriu je tu samostatné vlákno a ani Betu ani iný model nie je potrebné rozoberať po "guličkách", pokiaľ by si každý kto to potrebuje alebo ho to zaujíma prečítal celé vlákno a tam hľadal odpoveď "na svoj problém" a až potom pri prípadných nejasnostiach sa pýtal a nie preskakovať z jednej problematiky na celkom inú, aj keď zdánlivo medzi sebou súvisiace (telemetria verzus Beta). |
||
watson220 modelár Příspěvků: 1153 Moje modely Poslat zprávu |
Iba sa pýtal ktorý prijimač je telemetrický a netelemetrický. Nevie to rozoznať krátka porada neuškodí. Do podrobna sa to nepitvalo. Ale máš pravdu trošku viac si to tu popozerať a nájde tu skoro všetky témy ktoré potrebuje. |
||
iggi modelár Příspěvků: 25 Moje modely Poslat zprávu |
Tak prepacte ze som odbocil od temy. Kupil som tu z fora rc supravu. Teraz uz len aero( rozhodujem sa medzi betou a bixlerom) a zvysne komponenty a mozem skladat. Myslite ze sa oplati pockat na Bixler 3? Ako zistim ktora verzia bety sa predava? Pozeral som rozne stranky a nikde to nepisu... |
||
walkera modelár Příspěvků: 1138 Moje modely Poslat zprávu |
Myslim vlastne predpokladam ze sa predavaju len najnovsie verzie biet... pokial to neni nejaky obchod kde nakupuje jeden cloviecik mesacne |
||
peterrc modelár Příspěvků: 1034 Moje modely Poslat zprávu |
kúp radšej betu, ako bixler, a to z viacerých dôvodov: 1. náhradné diely sú u nás k dostaniu bez väčších problémov 2. záruka na elektroniku (ak kúpiš art/rtf) 3. model má slušné zázemie medzi rc pilotmi a na fórach 4. nemusíš čakať, kým dôjde poštou (či už holandsko alebo čína), napr. u RCSVET ju máš na druhý deň 5. ak s tým budeš mať nejaký problém, skôr ti predajca poradí ak to je model kúpený u neho, ako ak dôjdeš z modelom niekde z číny (tým že si ho kúpil u neho bude mať skôr ochotu pomôcť a nájsť riešenie) Ak nevyužiješ klapky (čo má tušim bixler2), čo ako začiatočník asi ťažko využiješ, tak beta je podľa mňa vhodnejšia. A ak myslíš, že beta a bixler sú zhodné modely, že diely budú pasovať, tak nieje to až tak isté. Už som skúšal objednať kabínku z easystar/bixler a bolo mi oznamene že nepasuje. Kolega ma easystar a nieje to zhodné, aj keď typovo by mohlo. Beta verzia 2 a 3, mám dojem že rozdiel je len v tom uchytení krídel. Alebo sú aj iné rozdiely? |
||
Nad bixlerom som rozmyslal z dovodu ceny. Vie mi ho z usa doviezt znami, na hobbykingu som chcel viac veci objenat. Paci sa mi ze ma vacsie rozpatie kridel( v buducnosti chcem kamerku a vacsiu vrtulu). Ale nebranim sa ani Bete, dobru ponuku tu na buducom obchode na fore maju. A bixler sa mi designovo viac paci :d |
||
Branimir modelár Příspěvků: 55 Moje modely Poslat zprávu |
Zdravim, mam Bixlera2, spokojnost, vela padov a zatial zije vid moje modely. Uz som myslel, ze je moc rozbity tak som si objednal KIT Bixlera ale opravil som to a teraz je kompletny, este neotvoreny KIT na predaj, nechces ho? Odporucam urcite KIT a dat tam silnejsi motor, nemal problem lietat s nalozenym Samsungom, hmotnost 120g |
||
Tak som si vybral: Aero: Beta 1400 kit Motor: d2326-6 2200kv outrunner Aku: zippy Flightmax 2200mAh 3s1p 25c Nabijacka: Accucel -6 50w 6A + zdroj Vrtulka: APC style proppeler 6x4R - treba unasac? Serva 5ks? : hxt 900 9g/1,6kg .12s Regulator: turnigy plush 30A + 12ks panty + lepidlo Zabudol som na nieco? Nejake kable, redukcie prepojky? Ps: treba este nieco? Ps2: rc supravu mam (vysielac aj prijmac) DAKUJEM |
||
Avion modelár Příspěvků: 36 Moje modely Poslat zprávu |
Serva -4 min.na vyskovku jedno kvalitné Y - kábel na kridielka Možno budeš potrebovať predĺžiť káble v krídlach , odporúčam dať na boky trupu zásuvku na krídla / na kable/ Unasac samozrejme Baterka by stačila aj 1800 Ideš to rezať a dávať pánty? Ak áno , kľudne by som s tým počkal kým to bude nutné .Niečo ti to odlieta aj takto a aj tak budeš po prvých letoch opravovať hlavne čumak. |
||
Diky. Neviem zistit ake je kvalitne servo. Tie hxt900 su nekvalitne? Lebo vacsinou porovnavanim parametrov a ceny sa kvalita zistit neda. Este rozmyslam ze aj na baterku daky konektor bude treba. Nie? Iggi |
||
bezo modelár Příspěvků: 637 Moje modely Poslat zprávu |
unasac ano , serva , ked uz riesis HK tak s kovovymi prevodmi 4ks . predlzovaky . Y-kabel nemusis pokial mas 5kanal vysielacku .baterku v pohode 2200 3S
celadnik preco by mal opravovat cumak ? |
||
Tak ktore serva odporucate? Konkretne. Neviem najst ani spravny unasac ani predlzovacky Dik za ochotu |