autor | zpráva | |
M&S modelár Příspěvků: 108 Moje modely Poslat zprávu |
tak to teda netuším |
|
Redlline modelár Příspěvků: 348 Moje modely Poslat zprávu |
Dokonalé brúsenie je nevyhnutné v oboch prípadoch ... moja vlastná skúsenosť |
|
BaBetka je komplet vo farbe už len dokončiť čiernu linku a opraviť pár drobností /na poslednej časti sa nezadarilo a na niektorých miestach mi podtiekla farba / budem musieť nejak zamaskovať miesta nejakou bielou farbou alebo skúsim kúpiť bieli marketer. Na nete som ho našiel len či bude niekde v obchode. Ináč celkovo sa mi to osobne páči ako to dopadlo a hlavne ako to vypadá v celku Som spokojný a zvedavý na váš názor. Foto zostavenej baBety dám na portál až keď opravím chybičky krasy a až bude čierna linka dotiahnutá na komplet |
|
Je to pekné,už sa neviem dočkať,kedy to sem dáš určite to bude cool . |
|
Ďakujem Potom, keď budeš striekať svoju baBetku tak sem dávaj foto z postupu. Teším sa na tvoj výtvor. |
|
Skúsim to postupne nafotiť ale tak skoro to nebude predpokladám cca jeden mesiac (január). Tie servá si kupoval tieto? http://www.rcmodel.sk/obchod/action/productdetail/oc/445.xhtml |
|
Bumpy_SK modelár Příspěvků: 1301 Moje modely Poslat zprávu |
chybu nespravis ani s tymito http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=662 |
|
Vďaka za radu Bumpy_SK. Keď som dolietal tak sa mi trochu zohriala baterka ale v pohode som ju udržal v ruke a regulátor bol studený.Je to v pohode? baterku mám : http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__8932__Turnigy_2200mAh_3S_20C_Lipo_Pack.html ak tieto aku nie sú dobré tak dajte vedieť na jednej mi po prvom použití odišiel jeden článok |
|
Ano presne tie. Ale sto ludí sto chuti. To je uz na kazdom zvlast co si da do era. Ale na tejto stranke ma nenormalne velku cenu. V NR ich ma za 9€. 12€ je kuwa dost ! |
|
||
flyhawk modelár Příspěvků: 399 Moje modely Poslat zprávu |
Pekne chlape, bude z Teba volačo už sa teším na zálet |
|
Díky chlape Všetko naj v novom roku 2o12 Ferri Už aby to letelo,neviem sa už dočkať |
|
flyhawk modelár Příspěvků: 399 Moje modely Poslat zprávu |
Si to tu poriadne ponaťahoval kým si to sem dal. Som myslel ze to sem dneska ani nedas Aj tebe vsetko naj v roku 2012 a hlavne kolko vzletov tolko pristati |
|
No teraz je to už super,je to ozaj pekné si myslím,že laťku si vysoko postavil . |
|
Až teraz som to dokončil . Ale myslel som ,že to bude neskoršie... zohnal som biely lak tak som opravil tie chybičky čo sa mi vyskytli na poslednom kuse. Skoro ma j... keď som dal dolu pásku. Ale docela dobre to dopadlo. Nápodobne Ferri |