autor | zpráva | |
Ludo_ZA modelár Příspěvků: 567 Moje modely Poslat zprávu |
Má to ťažisko bližšie k hlave. |
|
Timo modelár Příspěvků: 1248 Moje modely Poslat zprávu |
Podľa mna na 700vke nebolo veľmi čo vylepšovať, jedine tak použiť lepšie šroubiky. Nejaké vylepšenia sú tam ale šroubiky staré. Celkovo sa mi tá nová heli páči. |
|
Alfa modelár Příspěvků: 1825 Moje modely Poslat zprávu |
Timo,ale jedine že tam bude namobtovaná Yamada.....ten super motor |
|
Jiri modelár Příspěvků: 749 Moje modely Poslat zprávu |
petko rysuje sa nam tu novy vstah |
|
Tibor78 modelár Příspěvků: 263 Moje modely Poslat zprávu |
Ahojte.Mal by som otazky ohladom umiestnenia ESC na Trex500.Na ktoru bocnicu je to vhodnejsie?Potom ak potrebujem predlzit napajacie kable tak je lepsie pomocou konektorov,alebo spojit priamo letovanim?dakujem |
|
Shake modelár Příspěvků: 452 Moje modely Poslat zprávu |
Priamo letovanim. Cim menej, konetorov tym lepsie. Na kazdom konektore je nejaky prechodovy odpor - a teda strata. Ani konektory medzi motorom a regulatorom nie su potrebne. |
|
Dakujem za rady.A ten regulator by som na ktoru bocnicu mal umiestnit, lavu alebo pravu? |
|
kuro99 modelár Příspěvků: 2161 Moje modely Poslat zprávu |
zdeno36 pekne polietanie, zadovaz si ale nejaku HD snimacku takto to je bodkologia ++ ten yellow goblo je novy ? |
|
Ludo_ZA modelár Příspěvků: 567 Moje modely Poslat zprávu |
Ale stále si neodpovedal na otázku . |
|
copilotek modelár Příspěvků: 384 Moje modely Poslat zprávu |
nazdar chlapci, k mojej rýchlejšej prestavbe T-Rex 500 na bezpádlo potrebujem tieto páky H50180, nemá niekto? http://www.infinity-hobby.com/main/product_info.php?cPath=152_207&products_id=7692 |
|
Jak si elektroniku rozmiestnis je len na tebe. Dolezite je, aby si prijimac a ostatnu elektroniku umiestnil co najdalej od silovych kablov a regulatora. |
|
dakujem Zdravim.Ako utiahnut listy na hlavnom rotory viem, ale ako sa utahuju listy vyrovnavacieho rotora?Je to podobne ze maju padnut dole len pri prudsom potiahnuti vrtulnika?Dakujem za rady. |
|
Pritiahnut tak, aby nemali volu, ale aby sa dali zlahka prstom pootocit. |
|
poison modelár Příspěvků: 3389 Moje modely Poslat zprávu |
Ja to mavam tak ze ked ich chytim kazdy jednou rukou tak aby neisli moc z tuha ale ani nie lahko tak akurat ale prstom s nimi nepohnem. |
|
Shake a Poison: dakujem vam za rady, opat som mudrejsi |