autor | zpráva | |
papaya modelár Příspěvků: 1235 Moje modely Poslat zprávu |
dx6i som mal co potrebujes poradit? |
|
buro252 modelár Příspěvků: 257 Moje modely Poslat zprávu |
Nastavenie na vysielacke z nicoho nic mi zacal vrtulnik tahat hodne na lavu stranu ked chcem vzlietnut neviem co to mohlo sposobit ked pred tym to bolo v poriadku ci nahdou zblblo 3gx alebo niaka funkcia na vysielacke ale aj celkovo ine rady by som prijal |
|
Ludo_ZA modelár Příspěvků: 567 Moje modely Poslat zprávu |
Ťahá ti to doprava, ale to je jedno. Možno by to chcelo znova nastaviť bezpádlo. Ja 3GX však nepoznám. Hlavne nechápem, prečo to robí z ničoho nič. Keď sa chceš učiť, tak skús pozrieť nejaké videá na youtube "align 3gx set up", "align 3GX set up dx6", nájsť niečo proslovensky bude však horšie, to ti musí niekto napísať postup. |
|
buro252 modelár Příspěvků: 257 Moje modely Poslat zprávu |
ty si tu? tibor 889 mi pisal az sa ukazem v trencine ze to dame spolu do kopy |
|
tak sa tam ukaz, chalani Ti urcite pomozu, neverim ze za to moze DX6ka, nebyt jej deckych funkcii mam ju doteraz. |
|
Kenny McCormick modelár Příspěvků: 499 Moje modely Poslat zprávu |
vystrel naslepo - vibracie skus zhodit listy a roztoc v ruke a sleduj ci to nevibruje, potom s listami roztocit tiez v ruke mne ked beast niekam "tahal" do strany, boli to ony... |
|
benko modelár Příspěvků: 1259 Moje modely Poslat zprávu |
čo ak si nechtiac nastavil "trim" na vysielačke doľava ? |
|
poison modelár Příspěvků: 3389 Moje modely Poslat zprávu |
Chtiac nechtiac nepadol si nahodou sem tam trosku a teraz nemas nahodou vibracie trosku? |
|
Ludo_ZA modelár Příspěvků: 567 Moje modely Poslat zprávu |
Trim tam nemá. Vibrácie má obrovské, lebo má kríž. |
|
kuro99 modelár Příspěvků: 2161 Moje modely Poslat zprávu |
ja som lietal aj na 450 600kovy karbonovy a ten tak nevibruje navyse to paradne vidno ;] |
|
neveril som co dokazu sposobit vibracie, mam na protosovi ohnutu hriadel na motore, nie je to nic hrozne, ale pri beaste som s nim skoro nedokazal pristat.... Verim tomu, ze pri padle by som na to mozno ani neprisiel. |
|
Marek1 modelár Příspěvků: 1068 Moje modely Poslat zprávu |
||
poison modelár Příspěvků: 3389 Moje modely Poslat zprávu |
||
Tibor78 modelár Příspěvků: 263 Moje modely Poslat zprávu |
Ahojte.Pri stavbe Trex500e Pro som narazil mozno na nepresnost v manualy.Ak nastavim vzdialenost tych umelohmotnych ociek na tom tiahle co som zakruzkoval na cerveno na 2.5mm tak ako to je v manualy tak mi nesedi ta druha vzdialenost 31.5mm.Vychadza mi to o paar milimetrov menej.Chcem sa teda spytat coho sa mam drzat?Staci dodrzat tych 90 stupnov a dlzku tiahla k tomu prispobit , aj ked to v manualy je inak? Dakujem za odpoved |
|
Timo modelár Příspěvků: 1248 Moje modely Poslat zprávu |
Presne tak, dodrž 90stup a prispôsob dlžku tiahla aby si mal listy v nule. |