autor | zpráva | |
Alfa modelár Příspěvků: 1825 Moje modely Poslat zprávu |
Ufff,človeče,čo to skúšaš ?! Manual treba študovať,je to tam úplne jednoducho nakreslené. http://www.ronlund.com/mm5/part_finder_pdf/GP900_MANUAL.pdf |
|
mravecm1 modelár Příspěvků: 608 Moje modely Poslat zprávu |
ale prestudovat si navod, to ti rozhodne neuskodi |
|
Tibor78 modelár Příspěvků: 263 Moje modely Poslat zprávu |
DAkujem Ti moc uz to nabehlo, hned som kludnejsi.Prosim Ta mam este jednu otazocku.Mam T8FG co umoznuje s-bus.To gyro co mam tiez umoznuje s-bus a moja otazka znie ci treba nejak naprogramovat serva este.Serva su setove od Alignu..3xDS510 1xDS520 dakujem moc Ufff,človeče,čo to skúšaš ?! Manual treba študovať,je to tam úplne jednoducho nakreslené. http://www.ronlund.com/mm5/part_finder_pdf/GP900_MANUAL.pdf [/quote] dakujem |
|
Jiri modelár Příspěvků: 749 Moje modely Poslat zprávu |
ak to zapojis presne podla navodu tak ti vsetko pojde samozrejnme reverzy ta asi neminu aby ti spravne chodili serva aj odozvy |
|
Audino modelár Příspěvků: 2521 Moje modely Poslat zprávu |
...a preco sa na rcmanii nevolas tak ako tu? |
|
No vlastne ani neviem preco. |
|
No lebo potom mame dojem,ze tu neveris a ides sa pytat cechunov.a aj tak ti tam poradil slovak ,heh |
|
Ale nie nie.Tuto som bol registrovany davnejsie a odkedy som predal rc auto, tak som sem uz nechodil.Tam som sa registroval nedavno.Potom som si spomenul, ze som vlastne aj tu registrovany a aj tuto je forum o vrtunikoch.Preto tei rozne nicky.A pisem tam preto, aby som sa skorej dockal odpovede ci tu alebo tam, bo som netrpezlivy tak trosku a vobec to neni o tom ze by som neveril, prave naopak. |
|
Pohoda,ja tam tiez chodim,ked sa tu hadaju. |
|
poison modelár Příspěvků: 3389 Moje modely Poslat zprávu |
Ivan to tam teda casto chodis co? |
|
benko modelár Příspěvků: 1259 Moje modely Poslat zprávu |
Už som sa obával, že nikto netočil, teraz som však našiel video ako sa cez víkend Tareqov TRex rozletel na všetky strany. odkaz na Youtube |
|
papaya modelár Příspěvků: 1235 Moje modely Poslat zprávu |
benko Ty mas inu odvahu, do vlakna trexov das video ako sa ich super vrtulnik rozleti na kusky. Za trest pojdes do vlakna golbinakov a pridas tam aspon 5 videii ako sa rozleti Golbin!!! )))))))))) Kto ma chut mat doma obra? http://www.robbe.de/t-rex-800e-dfc-trekker-super-combo.html |
|
benko modelár Příspěvků: 1259 Moje modely Poslat zprávu |
Nuž tie videa by nemal byt problem najst dokonca aj cez vikend tam jeden Goblin mal boomstrike, bohužiaľ z toho asi video nie je |
|
mravecm1 modelár Příspěvků: 608 Moje modely Poslat zprávu |
taky vrtulnik este nikto nevyrobil, ktory by sa v tareqovych rukach nejakym sposobom nerozpadol |
|
Ahojte.V manualy to nejak neni vysvetlene a preto mi neni jasne ako spravne nastavit tu cykliku.Tak je spravne ze vsetky tie 3 tiahla, ktore su priamo napojene na serva nastavim podla navodu na rovnaku dlzku?Tie servo-packy by voci samotnym servam mali mat 0st? alebo medzi packou a tiahlom ma byt 90st? neviem podla coho to mam nastavit.Dakujem za rady |