autor | zpráva |
Marek1 modelár Příspěvků: 1068 Moje modely Poslat zprávu |
1 je to normálne 2 ano je to správne |
poison modelár Příspěvků: 3389 Moje modely Poslat zprávu |
Do konca iskra pri zapinani Ti vela napovie. Mam skusenost ked dava dobru supu je vsetko OK. Ked ledva prskne mas nieco s baterkami vybite, makke alebo je nieco regulatoru. Ked davam Hyperiony tak daju supu a vrtulnik lieta ako rakeeeta ked dam nanotechy ktore su uz makkyse ledva to prskne a vrtulnik netaha. To je moja skusenost na 600 EFL. |
benko modelár Příspěvků: 1259 Moje modely Poslat zprávu |
Iskrí to preto lebo sa rýchlo nabíjajú kondenzátory v ESC, preto tečú veľké prúdy ktoré pri dotyku konektorov spôsobujú iskrenie. Dá sa tomu zabrániť spomalením nabíjania kondíkov, a to tak že namontuješ odpor (5-10 Ohm, 1-10 Watt) na konektor a pri pripájaní baterky podržíš na 1 sekundu konektor baterky na odpore a až potom zasunieš do konektoru ESC (bez prerušenia kontaktu s odporom). Ja som to tak raz mal a funguje to super, žiadne iskrenie. Odkedy som ale zmenil ESC tak to nemám, a jediné čo trpí sú konektory, černejú, a pred dvoma týždňami mi dokonca na jednom odpadla lamela, tak som musel prepájkovať nový. Niektoré ESC nemajú odpor radi, majú problém s rozpoznamím S bateriek. |
Bogy modelár Příspěvků: 17 Moje modely Poslat zprávu |
Vdaka, hned sa mi bude lepsie pokracovat ked viem ze niesom uplne zle To s kondenzatormy a velkym prudom dava zmysel. Ked to nevadi, nebudem to nijak riesit. |
kuro99 modelár Příspěvků: 2161 Moje modely Poslat zprávu |
Bogy pozor, pri Castle Creation regulatoroch s prechodovym odporom narobis paseku, to esc sa prave musi nabit na "plne gule" inak sa neinicializuje spravne alebo vobec. Nechaj to tak a ked sa ti oplieskaju koncovky, vymen ich. |
Tibor78 modelár Příspěvků: 263 Moje modely Poslat zprávu |
Ahojte.Mam poskladany trex500e pro a skusal som otacanie hlavneho rotoru, zatial bez osadenych listov, iba s padlami.Vsimol som si, ze to hlavne ozubene kolo pri tom otacani ako keby plavalo.tz.pohybuje sa mierne hore a dole...vychylka je cca 1mm.Vrtulnik mierne vibruje z toho.Ta hlavna hriadel sa naprazdno otacala volne. Je toto normalne,alebo mam daco zle?Dakujem |
Je to v pohode podla mojho nazoru to nemusis riesit. |
Tibor78 modelár Příspěvků: 263 Moje modely Poslat zprávu |
Dakujem Ti.Hned som kludnejsi, uz som sa obaval ze som daco neposkladal dobre |
|
Marek1 modelár Příspěvků: 1068 Moje modely Poslat zprávu |
provokuješ sám seba ? |
Seba ale vedel ze sa prvy chytis nadhera co? |
martin.b modelár Příspěvků: 1066 Moje modely Poslat zprávu |
ake su tam zmeny oproti terajsej verzii? vsimol som si ze vacsina vyrobcov na velkosti 700 uz pouziva priame spojenie serva s cyklikou align je jeden z mala ktory to robi takto. co je lepsie? |
mravecm1 modelár Příspěvků: 608 Moje modely Poslat zprávu |
kukam, ze tie gulaky na cyklike uz tiez otocili tak ako na kasame , alebo to tam bolo uz davnejsie ??? |
kuro99 modelár Příspěvků: 2161 Moje modely Poslat zprávu |
Ahojme mozete mi niekto objasnit hlavny posun dopredu okrem dfc ? Vrtulka prepakovana ala Whiplash, ok upratana instalacia. Uzsii ram ? naco je to dobre ? Tuhost ? Sikme zuby ok. Novy V2 domec v cene ok. Hm este nieco ? |
Aj dizajn kabina je pretiahnuta dozadu taka mimozna Tu cykliku uz mali. |