autor | zpráva | ||
martin.b modelár Příspěvků: 1066 Moje modely Poslat zprávu |
len potom treba olej starostlivo utriet inak bude chytat prach.. |
||
sqo3d modelár Příspěvků: 328 Moje modely Poslat zprávu |
kvapku som pisal ale fakt ten prach je riadny skodca na to pozor, lebo z lubrikantu bude brusna pasta. A gulove capy urcite nemazat lebo sa mozu uvolnit za letu |
||
martin.b modelár Příspěvků: 1066 Moje modely Poslat zprávu |
align neleni, dalsi maly prirastok do rodiny vam prichystal |
||
sqo3d modelár Příspěvků: 328 Moje modely Poslat zprávu |
Tento krat som po kliknuti na ten odkaz cakal ze tam uvidim kardan no zas len ten remienok. Nic velke zmeny nespravili teda. |
||
yuri9999 modelár Příspěvků: 1089 Moje modely Poslat zprávu |
Erich to fakt?myslel som si ze skf je preciznejsi vyrobok ako origos. |
||
Alfa modelár Příspěvků: 1825 Moje modely Poslat zprávu |
Lenže oni vedia prečo tam tá vôľa je ! A je rozdiel SKF Turkey a SKF Sverige .To že májú vôlu nové SKF neznamená že sú zlé. Tá vôla tam musí byť,lebo pri tých otáčkach sa guličky zohrievajú a rozťahujú. Prečo do motorov zadné ložisko je predpísané s väčšou vôlou ? Práve kôli rozťažnosti . |
||
|
||
Timo modelár Příspěvků: 1248 Moje modely Poslat zprávu |
To by si teda Bobby polepšil keby prešiel z MA do Outrage. |
||
Neviem čo sa tomu čuduješ ? Jak keby si nevedel o ničom ! |
||
Ako mám vedieť o čo ide ked neviem kde je sever. |
||
savo modelár Příspěvků: 731 Moje modely Poslat zprávu |
pre Peťo a Timo teraz neriešim žabo myšie vojny, ale keď zalovím v pamäti, tak asi pred 6timi rokmi ste "dávali" aj vy 2ja niečo podobné!!! to ste lietali ešte s rapíkom a "to bol nárez!..." a na to ste ma "dostali" a amíci sa teraz idú pokakať !... |
||
Timo ešte vtedy vedel lietať PS: savo,boli sme mladší,ale od tohoto lietania sme mali ďaleko a aj máme |
||
Jiri modelár Příspěvků: 749 Moje modely Poslat zprávu |
pani s tymi loziskami ma peto pravdu treba povedat na ake otacky asi -+ maju byt, raz som si objednal zadne lozisko do motora na 30 000 otacok reku vydrzi viac a nedal som ani jeden let a siel som srobikovat za druhe lozisko ale keby ste chceli tocit na motore 30 000 ot. tak mam paradne lozisko he he he |
||
savo modelár Příspěvků: 731 Moje modely Poslat zprávu |
jasné!, veď dobre!, ale ber to tak, že ako a kto lietal pred 6 rokmi! ale vtedy to bola z vašej strany "sánka dole šéfe!" a mimochodom, koľko a ako toho zalietali Bert a Bobby pred 6 rokmi ... ale na synchro "fak" dosť dobré! |
||
No hlavne že Ty si vedel. |