autor | zpráva | |||
Timo modelár Příspěvků: 1248 Moje modely Poslat zprávu |
Napísal by som že to video je neupravené lebo som ho natáčal a dával som ho na Youtube a ešte som ho prekontroloval že ho zverejnili v poriadku. A nepísal by som sem ten provokačný príspevok ako Ty! |
|||
Alfa modelár Příspěvků: 1825 Moje modely Poslat zprávu |
Keď nevieš čo je strih na vrtulke,tak potom naozaj nechápem ako môžeš nastaviť normal mód na gyre ! Ach jo ! Toto je teraz už bez komentára ! Nuž,čo už asi som blbec a naozaj neviem nič,idem sa zahrabať niekde do zeme a na vrtulník ani radšej nekuknem,baj baj STREJDO . Nie je o čom ďalej debatovať ..... |
|||
kuro99 modelár Příspěvků: 2161 Moje modely Poslat zprávu |
Na jednu stranu pises, ze klidet tabacek hadkajme sa a na druhu stranu provokacia. Hmm. Hlboko sa ospravedlnujem, ze som si dovolil neprimeranym sposobom poukazat na takmer nepreukazatelny fakt. |
|||
kuro99 modelár Příspěvků: 2161 Moje modely Poslat zprávu |
Alfa kde si pre boha cital ,ze som nastavoval normal mod na gyre. Uz ste vsetci senilni alebo necitate ? Toto pisal Shake. Vies a Shake nie som ja. A uz koncim, prepacte mi vsetci. F4R3W3LL |
|||
Jiri modelár Příspěvků: 749 Moje modely Poslat zprávu |
no ked nevies co je strih tak ten musis mat mechanicky naladeny pri normale a ten neneladis vzdy bude niekam odchadzat / nikdy sa mi to nepodarilo naladit az som s tym prestal a normal neriesim tak ako bolo pisane skutocne nahodit gyro a zalietat je otazka 5 minut |
|||
Vidím že vždy sa dokážeš vykrútiť. (si dobrý) Skús reagovať na tú moju prvú vetu. Ďakujem. |
|||
pocuvaj sak ked si neladil normal na gyre tak potom som kurevsky nadrzany ako si na gramci naladil head lock a dufam |
|||
Alfa modelár Příspěvků: 1825 Moje modely Poslat zprávu |
Presne tak sa to má robiť ! |
|||
if1 modelár Příspěvků: 68 Moje modely Poslat zprávu |
Krásne nám začína ten rok.. konečne je tu čo čítať a aj sa tu vela vecí človek dozvie.. ale rád by som bol na vašom spoločnom stretnutí a rád by som to natočl a aj spomalene to zavesím na jeho tube.. letu zdar! Teším sa na helimeeting, len dajte sem vedieť kedy a gdo sa tam zúčastní.. myslím, že to pritiahne širokú Heli-verejnosť.. |
|||
to bude asi kameraman ci |
|||
Audino modelár Příspěvků: 2521 Moje modely Poslat zprávu |
Ja osobne stracam jaksi chut na nejake stretko.To je ako ist na rande naslepo,dakujem neprosim,ja som starsi clovek,na lietanie potrebujem klud. |
|||
audino klud mi si ho urobime pohodeeeeeeee - PETRIK nespi |
|||
Len aby si nebol sklamany. |
|||
He!Zakladam VIP klub,nastenkara zvladnem! |
|||
Normálne je tu bez toho kura99 nuda. Je tak? |