autor | zpráva | ||
Ludo_ZA modelár Příspěvků: 567 Moje modely Poslat zprávu |
Zas môžeš byť pokojný, čo všetko vydrží . |
||
Nezbeda modelár Příspěvků: 241 Moje modely Poslat zprávu |
čo som ste porobili s Tarekom, on má Futabu |
||
Inač hlásim sa to T-rex klubu |
||
Dufam že mi ho obtieraš od prachu |
||
chúďatko moje ja už mu robím poličku |
||
martin.b modelár Příspěvků: 1066 Moje modely Poslat zprávu |
a to ze zaplatili tareqovi aby lietal ich 700 je co ak nie PR? respektive marketing.... urcite do dobre vyzera a pre spotrebitelov je to vyborny signal ked snivaju o tom ze budu lietat 3D a vidia ze ta masina to zvladne aj v tareqovych rukach... predaje stupnu = everybody happy!!!
otazne je kolko takychto startov vydrzi.... hoc align nemam v laske toto je tryznenie chuda 700vka uz je preorder 800vky .. to by som si pozrel na zivo. ale fakt klobuk dolu pred alignom chrlia tie masiny az clovek nestiha sledovat... |
||
benko modelár Příspěvků: 1259 Moje modely Poslat zprávu |
Odkiaľ vieš, že mu Align platí ? Keby to tak bolo tak by Align mal info na ich stránke, nič som nenašiel. Pokiaľ viem tak Tareq teraz lieta pre radosť a užíva si vrtuľníky aké chce, jeho sponzormi sú GensAce, Scorpion a tuším RailBlades. Mne sa to video moc páči, nevidím kde Trexa týra, je to úplne normálny 3D let, či nie ?!? |
||
martin.b modelár Příspěvků: 1066 Moje modely Poslat zprávu |
nechcem vyvolavat flame tak sa k tomu nebudem vyjadrovat, neviem to myslim si to. |
||
Pod to by som sa kľudne podpísal . |
||
poison modelár Příspěvků: 3389 Moje modely Poslat zprávu |
|||
papaya modelár Příspěvků: 1235 Moje modely Poslat zprávu |
helicobacter nemyl si 3D let s epilepsiou!!! Tareq uz davno 3D nelieta, on totiz nie je clovek ale cyborg. |
||
kuro99 modelár Příspěvků: 2161 Moje modely Poslat zprávu |
a kope mu tam statika do serv )) |
||
Ja tam vidím pekné náročné prechody medzi tiež náročnými prvkami + celé tesne nad zemou. Ale to nemá zmysel tu rozmazávať. Tareq sa mi tiež kedysi nepáčil a nedokázal som ani jedno video dopozerať do konca, no nejak som sa zmenil... |
||
mravecm1 modelár Příspěvků: 608 Moje modely Poslat zprávu |
V tom s tebou na 100% suhlasim a zaroven obdivujem, co Tareq dokaze. Je to uzasne, ale to nic nemena na tom, ze sa nato neda pozerat Keby trochu zjemnil, tak by to vyzeralo 100x lepsie |
||
benko modelár Příspěvků: 1259 Moje modely Poslat zprávu |
V skutočnosti sa na to pozerá lepšie, na videu je to ťažšie sledovať, hlavne keď je kamera tak blízko ako v tomto videu, ale na Tareqa je tento let dosť jemné a veľkoplošné lietanie páči sa mi z jeho videí najviac |