Uživatelské jméno

Heslo

RC PORTAL

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
autor zpráva
mihal
modelár

Příspěvků: 569

Moje modely
Poslat zprávu
Zpráva odeslána: 28. 8. 2010 o 00:15 | odkaz na příspěvek
Peppy:

2,4 su rychlejsie ako 35Mhz.

ako ktore tie lacne a setove ani nie pomaly dekoduju sygnal ale tiez to nije zrovna sekunda a pokial nerobis akrobaciu je to v pohode
elektromodely
modelár

Příspěvků: 241

Moje modely
Poslat zprávu
Zpráva odeslána: 1. 11. 2010 o 17:28 | odkaz na příspěvek
mihal:
Peppy:

2,4 su rychlejsie ako 35Mhz.

ako ktore tie lacne a setove ani nie pomaly dekoduju sygnal ale tiez to nije zrovna sekunda a pokial nerobis akrobaciu je to v pohode


To aka je ta latencia radovo ? A u akeho systemu ?
Bydlisko: Kosice ( 52 rokov )
AdamW
team RCPortál

Příspěvků: 968

Moje modely
Poslat zprávu
Zpráva odeslána: 1. 11. 2010 o 17:32 | odkaz na příspěvek
Tie SETove 2,4 asi nikto nema zmerane
Bydlisko: Bratislava ( 27 rokov )
elektromodely
modelár

Příspěvků: 241

Moje modely
Poslat zprávu
Zpráva odeslána: 1. 11. 2010 o 22:47 | odkaz na příspěvek
zoom:
kto ma skusenosti s 2.4Ghz?Zaujima ma ci musi mat primac dostatocne chladenie,alebo nie.



Tento konkretne urcite ano
Bydlisko: Kosice ( 52 rokov )
AdamW
team RCPortál

Příspěvků: 968

Moje modely
Poslat zprávu
Zpráva odeslána: 1. 11. 2010 o 22:58 | odkaz na příspěvek
Co som cital tak futaby sa zahrievaju, tak je dobre ich nezabalovat komplet a mat ich trochu ofukovane
Bydlisko: Bratislava ( 27 rokov )
lv
modelár

Příspěvků: 2794

Moje modely
Poslat zprávu
Zpráva odeslána: 2. 11. 2010 o 09:31 | odkaz na příspěvek
Peppy:
Co som cital tak futaby sa zahrievaju, tak je dobre ich nezabalovat komplet a mat ich trochu ofukovane

Akože z vnútra?
Bydlisko: Trenčianska Turná ( 55 rokov )
AdamW
team RCPortál

Příspěvků: 968

Moje modely
Poslat zprávu
Zpráva odeslána: 2. 11. 2010 o 11:58 | odkaz na příspěvek
lv:
Peppy:
Co som cital tak futaby sa zahrievaju, tak je dobre ich nezabalovat komplet a mat ich trochu ofukovane

Akože z vnútra?


Co zvnutra??

EDIT:
Tak sorry, zle som to napisal.
FASSTy su relativne citlive na teplotu preto je dobre ich mat trochu ofukovane, ale tu teplotu oni negeneruju.....
Bydlisko: Bratislava ( 27 rokov )
lv
modelár

Příspěvků: 2794

Moje modely
Poslat zprávu
Zpráva odeslána: 2. 11. 2010 o 15:33 | odkaz na příspěvek
no či sa hrejú z vnútra???
Bydlisko: Trenčianska Turná ( 55 rokov )
AdamW
team RCPortál

Příspěvků: 968

Moje modely
Poslat zprávu
Zpráva odeslána: 2. 11. 2010 o 15:57 | odkaz na příspěvek
tak to nwm....

tu je o tom napisane ze su citlive na teplotu.

Přijímače FASST jsou relativně citlivé na teplotu. Futaba uvádí maximální pracovní teplotu 50°C, ve skutečnosti kolabují kolem 70°C a přecházejí do Fail Safe. Zdá se to být hodně, ale v černém trupu na slunci, podobně pod průhlednou kabinou, nebo vedle výfuku k této teplotě může reálně dojít. Přijímače je třeba instalovat tak, aby byly co nejdále od zdrojů tepla a aspoň trochu chlazeny.

Ale to je extreme dat primac vedla vyfuku ... myslim ze pri normalnej instalaci by nemal byt problem, tiez by sa potom asi nemal primac cely zabalovat aby bol ofukovany
Bydlisko: Bratislava ( 27 rokov )
dertypek
modelár

Příspěvků: 226

Moje modely
Poslat zprávu
Zpráva odeslána: 7. 11. 2010 o 22:07 | odkaz na příspěvek
Trosku k teme ... u nas v topolcanoch co chodievame na letisko je brutalne rusenie na 27 , 35 , 40 , Mhz ... tam si nikto nezalietate s tymito ovladacmi a prijimacmi ... ja osobne som tam kvoli tomu ruseniu rozflakal asi 3 modely a to som nebol sam ... odkedy som presiel na 2,4 Ghz PARADNA spokojnost ... ani tuk rusenia ... dokonca aj telefon uz mozem zapat na model pricom pri starom neviem preco ale mal som rusenie ... u nas vsetci presedlali na 2,4 - ku dokonca aj otecchce prejst na na tuto frekvenciu z nevidanych dovodov
Bydlisko: Topoľčany - Tovarníky ( 34 rokov )
watson220
modelár

Příspěvků: 1148

Moje modely
Poslat zprávu
Zpráva odeslána: 8. 11. 2010 o 15:58 | odkaz na příspěvek
Aj ja chodím na naše letisko do Topoľčian mám 40Mhz a nepocitil som žiadne rušenie. A to lietali aj so setovkami. Ale je fakt že som prešiel aj ja na 2,4Ghz Aby som nezaspal dobu.
Bydlisko: Topolcany ( 57 rokov )
AdamW
team RCPortál

Příspěvků: 968

Moje modely
Poslat zprávu
Zpráva odeslána: 8. 11. 2010 o 17:46 | odkaz na příspěvek
To je take iste ako vo Vajnoroch.... bol som tam jeden z mala ( mozno 4ria vseho vsudy ) na 35Mhz a seci ze to je sebevrazda lietat na 35tku ze tu uz padlo x modelov.... lietal som tam dva roky a par krat to koplo ale nic hrozne, takze take ze sa niekde neda lietat na 35mhz a ze seci tam popadali, tak tomu moc neverim lebo ako som sa presvedcil ide to.... a tych x- rozbitych modelov koli ruseniu.... to je tak ze ked uz mam 2,4 a stalo sa mi ze som sa prepackoval (nastastie u EPPcka ) a bolo to take stredne tvrde pristatie na kabinu.... a sa ma pytaju ze co sa stalo, uz som mal na jazyku ze ma zarusilo ale potom som si spomenul ze uz mam 2,4 takze som musel potupne priznat ze moje vina .... takze clovek sa radsej necha samouspokojit ze to nebola vina aj ked to bola..... ako nemusi to byt vzdy ( raz sa odtrhlo kridlo vo vzduchu, to asi nebola vina zarusenia ) ale par krat bolo samozrejme vidiet ze sa prepocitali ale nepriznali to ....
Bydlisko: Bratislava ( 27 rokov )
jaroEDF
modelár

Příspěvků: 427

Moje modely
Poslat zprávu
Zpráva odeslána: 27. 11. 2010 o 20:40 | odkaz na příspěvek
No ja som mal už aj takú 2,4Ghz súpravu, ktorú mi rušilo (setovka), alebo možno bola jednoducho vadná... S DX7 zatial ani náznak, ale otestuje to telemetria Quanum, ktorá ide tiež na 2,4Ghz, tak som zvedavý či sa budú "znášať"
Bydlisko: Pezinok ( 35 rokov )
Kamil
modelár

Příspěvků: 710

Moje modely
Poslat zprávu
Zpráva odeslána: 27. 11. 2010 o 22:38 | odkaz na příspěvek
jaroEDF:
No ja som mal už aj takú 2,4Ghz súpravu, ktorú mi rušilo (setovka), alebo možno bola jednoducho vadná... S DX7 zatial ani náznak, ale otestuje to telemetria Quanum, ktorá ide tiež na 2,4Ghz, tak som zvedavý či sa budú "znášať"

Potom napíš voľačo o tej telemetrii.
Bydlisko: Sereď ( 60 rokov )
jaroEDF
modelár

Příspěvků: 427

Moje modely
Poslat zprávu
Zpráva odeslána: 27. 11. 2010 o 23:13 | odkaz na příspěvek
Kamil:
jaroEDF:
No ja som mal už aj takú 2,4Ghz súpravu, ktorú mi rušilo (setovka), alebo možno bola jednoducho vadná... S DX7 zatial ani náznak, ale otestuje to telemetria Quanum, ktorá ide tiež na 2,4Ghz, tak som zvedavý či sa budú "znášať"

Potom napíš voľačo o tej telemetrii.


Tento týždeň by mala dôjsť, takže ju odskúšam budúci víkend a hodím sem feedback. Asi to budem testovať pre istotu najprv na najstaršom modely ktorý mám, keby náhodou
Bydlisko: Pezinok ( 35 rokov )
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
  • Odpovědět
Musíte byť prihlásený na pridávanie príspevkov.
Úvodní stránka
  • 90 ľudí online za poslednych 5 minút.
Fórum
  • 14 príspevkov za posledných 24 hodín.
Album modelů
  • 4 príspevkov za posledných 24 hodín.
Galerie
  • 0 príspevkov za posledných 24 hodín.
Články
  • 0 príspevkov za posledných 24 hodín.
Bazar
  • 12 inzerátov za posledných 24 hodín.
Setkání
  • 1 príspevkov za posledných 24 hodín.

Online za posledných 5 minút: