autor | zpráva | |
puk33 modelár Příspěvků: 31 Moje modely Poslat zprávu |
Ahojte. Chcem sa spýtať či má význam pre mňa ako začiatočníka helinára kupovať niečo takéto. http://www.profirc.cz/eshop/product.php?id_product=681 |
|
poison modelár Příspěvků: 3389 Moje modely Poslat zprávu |
||
||
kuro99 modelár Příspěvků: 2161 Moje modely Poslat zprávu |
cimak ta OR hlava si vyziadala nejake zmeny na tej 700N ? ++ Poison, pozeram ze 600E uz parkuje pri tvojom aute, ci ? |
|
Dobre mas oci uz som ju aj v lufte mal |
|
kuro99 modelár Příspěvků: 2161 Moje modely Poslat zprávu |
Tak gratulujem ku prirastku, 600efl je super masinka. (uz len cakam kedy zas zarype Strejda do mna |
|
martin.b modelár Příspěvků: 1066 Moje modely Poslat zprávu |
ty mas zas novu masinu poison???? tusim viac nakupujes ako lietas a trenujes gratulujem, uz mas celkom peknu rodinku. dufam ze ked pojdes do skoly nalozis auto a dojdes ukazat, aspon 600nitro by som chcel vidiet vo vzduchu.. |
|
Diky chlapci. Dakujem Cimakovi este stale tomu neverim co mam doma. Vrtulnik od Cimaka je taky cukricek - skvela praca. Este stale som ako v soku ze sa mi tak postastilo Uz nech je tu jar. A riadit ho? Aj z toho som hotovy to lepsie nez sex asi. ci? |
|
myjavak modelár Příspěvků: 438 Moje modely Poslat zprávu |
no snad ti zena necita forum, tu aj pravdu povies aj mi bolo divne v teme "uprava PC zdroja" ze do 450-tky a 500-vky davas 12S pak |
|
myjavak modelár Příspěvků: 438 Moje modely Poslat zprávu |
|
|
martin.b modelár Příspěvků: 1066 Moje modely Poslat zprávu |
aj mne to prislo divne! a co sa stalo ze si sa rozhodol ho kupit? nebavi ta liat nitro do starej 600vky? |
|
Marek1 modelár Příspěvků: 1068 Moje modely Poslat zprávu |
|
|
Aj 600 N ma svoje caro a teraz mam obe juchuuuuu. |
|
Alfa modelár Příspěvků: 1825 Moje modely Poslat zprávu |
Jasné že rypnem ! Čo je to tá OR hlava ? Je to na mňa nejako moc cudzích slov,pomóóóóóc,toto nezvládam také názvy novodobé |
|
Marek1 modelár Příspěvků: 1068 Moje modely Poslat zprávu |