autor | zpráva |
Audino modelár Příspěvků: 2521 Moje modely Poslat zprávu |
Sak seba v zaciatkoch s copterom,hahahahahah...akonahle bol chvost mimo ,tak som bol mimo aj ja a igelitka po ruke. |
kuro99 modelár Příspěvků: 2161 Moje modely Poslat zprávu |
fu ale zlozil tu 600N nasrot a ako dobre poznamenal nejaky jaczek este ze nikoho neprizabil, to bolo totalne bez kotroly |
Tibor889 modelár Příspěvků: 997 Moje modely Poslat zprávu |
Nechcem robiť reklamu, ale toto som ešte nevidel, fakt dobrá cena. Teda pre začiatočníka k simulátoru bez príjmača. |
martin.b modelár Příspěvků: 1066 Moje modely Poslat zprávu |
pekne ho zaparkoval. skor to vyzeralo na neovladatelny chvost.. |
http://www.youtube.com/watch?v=yUMKVTZVw-c&feature=related tiez pekna historia ucenia sa.hahahahah 2.36 to ma pod kontrolou,ale kedze lieta za hlavou ako to asi dopadlo/sak poisonko? |
no pod kontrolou to nemal ani nahodou podla mna stal tam ako na dueli v thumbstone ale ano siltovkove pravidlo porusil ;] ++ ta amerika je raz dobry trh, tito ikvaci by rozmasirovali aj vzducholod |
ked si v inverte pod pasom,musis to mat pod kontrolou,alebo si myslis,ze tak startuje normalne? |
nem audino, prisiel mi priposraty neuvolneny, to ze mu to neulietalo doprec je jedna vec ale imho bezal cpu na 110% a vzapati sa to aj ukazalo skratka ten typo to nevykryval ani nahodou |
ked mas publikum,je to ine,hahahahhaha a este to aj komentoval |
Marek1 modelár Příspěvků: 1068 Moje modely Poslat zprávu |
a ten koberec na konci nemal chybu ..už mu odľahlo že je na zemi a paf |
koberec sa paci aj mne. mohol byt cerveny celkom nechapem preco bol vobec pouzity. celkovo v tom videu vela ludom chyba pokora, nieco ako , som kreten ktory si kupi 600vku a neovlada ani zakladne smery, tak zo seba aspon nerobim sasa |
tento crach je zaujimavy (5:36), netusim som ze nitro ma taku silu aby sebou hadzalo na zemi. preco ho nevypol?
odkaz na Youtube |
ked ti odtrhne tiahlo,tak mozes vypinat kolko chces. |
a co potom? cakas kym sa neminie palivo ? |
ine ti ani neostava,jedine vidlami pripichnut helinu o zem a prerusit prisun paliva.takze dobre vidly treba mat v prirucnej vybave! |