autor | zpráva | ||
Jiri modelár Příspěvků: 749 Moje modely Poslat zprávu |
Timo na rexa s 3GX-kom mozno ale ked skusis align s microbeastom V3 tak sa z toho poseres lebo ak si pilot tak nemozes povedat ze s 3GX to lieta paradne |
||
Timo modelár Příspěvků: 1248 Moje modely Poslat zprávu |
Uvidme ako to pôjde ďalej. Ja viem že je najľahšie tam namontovať beasta alebo V-bar alebo niečo iné, ale ja to chcem naladiť a lietať tak ako to je z krabice aby sa nestratil ten efekt za nízku cenu komplet osadený vrtuľník. |
||
papaya modelár Příspěvků: 1235 Moje modely Poslat zprávu |
nevidim dovod na paniku Align, si nenecha brnkat nejakym beastom po nose. Je to skor o sw, ktory sa da vylepsovat a ladit. Mozno keby si dali viac prace pred predajom nemuseli by byt plne fora prispevkov ako ich 3GXko hned vymenit za iny system. Verim, ze z 3GXka bude v kratkej dobe konkurencia schopny bezpadlovy system.
cimak prst hore, tesim sa na dalsie videa. |
||
Tibor889 modelár Příspěvků: 997 Moje modely Poslat zprávu |
tiež si myslím že by sa to možno dalo vyladiť, ale po toľkých nezdaroch už nemám trpezlivosť sa stým babrať, viď sobota, nšla mi zladiť stopa aj s novou hl. aj priečnou hriadeľou a novými listami, t.j. zas skúšať a maturovať čo je na pi... (prd). budem menť do radu, alebo šetko naraz, ešte uvidím. Pod Timovými rukami to robí iné divy |
||
savo modelár Příspěvků: 731 Moje modely Poslat zprávu |
super! som rád, že mi krtek neklamal, keď tvrdil, že to lieta z krabice bez problémov! tak "nech ti to lieta" k spokojnosti!!! |
||
savo modelár Příspěvků: 731 Moje modely Poslat zprávu |
máš naozaj dobre poskladané axiálne ložiská v unášačoch listov!? |
||
poison modelár Příspěvků: 3389 Moje modely Poslat zprávu |
Dnes som za dedinou nahodne stretol vrtulnikara Esteze som mal mobil a natocil som to http://www.youtube.com/watch?v=Y4phEl9fl28 Neviem ci aj Timo nezlozil zle tie loziska mne to vrtulnik tak nerobi |
||
Audino modelár Příspěvků: 2521 Moje modely Poslat zprávu |
A autorotacia nic? |
||
uz viem co chcem na vianoce, Timove ruky a nove Procko ))) |
||
Alfa modelár Příspěvků: 1825 Moje modely Poslat zprávu |
Máte krásne letisko,hm............ |
||
Myšiak modelár Příspěvků: 207 Moje modely Poslat zprávu |
A ako si spokojny s tym CC regulatorom? Mas tu neslavnu verziu? Lietas ho v governor rezime ci krivky? |
||
Timo modelár Příspěvků: 1248 Moje modely Poslat zprávu |
Mám tam ten CC regulátor a lietam ho v governor móde ktorý som napípal iba cez rádio a funguje celkom dobre. Regulátor budem pre istotu posielať na bezplatnú výmenu niekedy v zime. Teraz sa to neoplatí pretože ako som zistil tak len firma ROBBE požiadala o výmenu 1000ks a zatial dostali iba 120ks. PS: a ako zistíš akú máš verziu toho reglu? Veď všetky sú Phoenix ice 80HV iba tie nové (čo sú už dobré) sú Phoenix ice2 80HV. |
||
- neviem, ako som pisal moj sa rozpadol, mozno ked ho pripojis na soft tak da nejaku verziu, ale z nalepiek na tele zariadenia nevies nic |
||
Pokial nemas nalepku ICE2 tak mas urcite zly a mal by si ho reklamovat. Ja uz cakam na svoj 2 mesiace... ani neodpisuju na maily. ( |
||
Hej to viem a mam stary a este som ho neposielal, ale asi uz poslem aj tak mi ho netreba a ked pride do polroka tak pride ... |