autor | zpráva | |
Audino modelár Příspěvků: 2521 Moje modely Poslat zprávu |
Nezainteresovany nahodny okoloiduci obcan skorej bude obzerat stolicky,vylozene heliny a mat infantilne otazky ako vydrzi pozerat na tvoje pokusy akrobacie s pocitom,ze to nejako nezvladas.hehehehhe Takze poriadna stojanka musi byt! Aspon na odputanie pozornosti od lietania!hahahahahaha |
|
poison modelár Příspěvků: 3389 Moje modely Poslat zprávu |
A zabudol si povedat ze k stolickam este chyba snicla a Audinove pagace. |
|
myjavak modelár Příspěvků: 438 Moje modely Poslat zprávu |
no T-rexáci čo je s Vami, kde ste? |
|
Berry modelár Příspěvků: 325 Moje modely Poslat zprávu |
Zháňame ND |
|
kakino modelár Příspěvků: 146 Moje modely Poslat zprávu |
Berry čo prosím Ťa zháňaš,stačí objednať u seriózneho predajcu a je to. |
|
lubolubo modelár Příspěvků: 32 Moje modely Poslat zprávu |
||
poison modelár Příspěvků: 3389 Moje modely Poslat zprávu |
|
|
Tibor889 modelár Příspěvků: 997 Moje modely Poslat zprávu |
Jaaaaaj, si tomu dal, to malo byť utajené kým to nerozlieta , ale šak teda hádam sa mu to do zajtra podarí |
|
Myšiak modelár Příspěvků: 207 Moje modely Poslat zprávu |
|
|
Ja som tiež VEEEEEEEELMI zvedavý ako to bude lietať pod Timovými prstami, už sa nemôžem dočkať |
|
Marek1 modelár Příspěvků: 1068 Moje modely Poslat zprávu |
[quote=poison]Tak uz je to vonku. Ako blesk z jasneho Alignoveho neba. A vsimnite si ten vyraz v Cimakovych ociach ako Terminator - den zuctovania.
a že nikto o tom nevie ?! vydím že len celá TT ale tá póza |
|
Timo modelár Příspěvků: 1248 Moje modely Poslat zprávu |
No aj jááá som zvedavý či to bude lietať z krabice a ako. Všetko je originál nič som nemenil, tak uvidíme. |
|
Timo modelár Příspěvků: 1248 Moje modely Poslat zprávu |
|
|
ono to letelo, ale len chvíľu , najprv servo na zemi, potom motor na zemi, potom som vymenil 3GX ( to tebe asi vyhovovať bude, na mňa to bolo neprirodzene živé, asi by som to prirovnal k pádlovému vrtulníku s ľahkými pádlami) a regulátor som vymenil "pre istotu" , servá po kreši na ruky (to asi tebe nehrozí ). |
|
ten manuál mi pomohol, ale dosť nie, zmiatlo ma najmä káblovanie musel som dlho rozmýšľať čo a ako, najmä ten bec a jeho uchytenie resp. zle vymysleli to, že keď ho tam osadíš tak ako má byť, nevidíš na ledky napätia, a pod. |