autor | zpráva | |
Marek1 modelár Příspěvků: 1068 Moje modely Poslat zprávu |
||
copilotek modelár Příspěvků: 384 Moje modely Poslat zprávu |
skúste mi poradiť, či je motor Savox BSM 5055 1250 kv vhodný do T-Rex 600 efl pro... |
|
buro252 modelár Příspěvků: 257 Moje modely Poslat zprávu |
Caute chalani skuste mi poradit kde by som nasiel nieco ,ako nastavit komplet vrtulnik po zlozeni aby bol pripraveny k letu mam t-rex 450 pro v2 3gx s vysielackou spektrum dx6i.Nerozumiem dobre tomu manualu co mam.Este som to nerobil.Dik |
|
poison modelár Příspěvků: 3389 Moje modely Poslat zprávu |
Ja ti radim nainstalovat si soft zo stranky Alignu ku 3gx najprv pripojit 3gx bez serv ku pocitacu zistit verziu aka je v 3gx ak je stara tak urobit update na 2.1. Potom ho odpoj od PC a pusti si program a chod podla obrazkov vsetko je tam prehladne nic nepokazis ked pojdes podla tych pokynov. Toto ked urobis zarucene to lieta odskusane funkcne staru verziu softu tam nenechavaj. Dobry zalet |
|
savo modelár Příspěvků: 731 Moje modely Poslat zprávu |
1250kv? to ideš lietať na 6s lipo? , to lietalo staré ESP, ale to je žrút lipo!!! EFL sa lieta na 12s a idú tam motory okolo 510kv http://www.century-rc.com/ecs/product_show.php?p_id=6000 http://www.century-rc.com/ecs/product_show.php?p_id=6105 http://www.century-rc.com/ecs/product_show.php?p_id=4047 |
|
copilotek modelár Příspěvků: 384 Moje modely Poslat zprávu |
díky Savo, to sa mi totižto nepozdáva na jednom inzeráte... |
|
Marek1 modelár Příspěvků: 1068 Moje modely Poslat zprávu |
|
|
benko modelár Příspěvků: 1259 Moje modely Poslat zprávu |
nádhera, nie ako tie jeho posledné lety... |
|
Ludo_ZA modelár Příspěvků: 567 Moje modely Poslat zprávu |
||
kuro99 modelár Příspěvků: 2161 Moje modely Poslat zprávu |
pride mi to trosku strojene, skrtnut a padnut na chvost kde sa sprieci kardan su dve veci |
|
mravecm1 modelár Příspěvků: 608 Moje modely Poslat zprávu |
podla mna to bolo jednoznacne nahrane a navyse chvostom vobec neskrtol, ale hlavnym rotorom ved tie vrtulkove listy nemaju ani skrabnutie nechcem spochybnovat to, ze by to tie prevody prezili, v inom videu to fakt riadne potrapili a nesnazili sa to skryvat za fingovany crash, ale toto video je fakt odveci |
|
kuro99 modelár Příspěvků: 2161 Moje modely Poslat zprávu |
to brusenie ? tiez podla mna irelevant, to co lame zuby je nahlu raz, nie postupna alebo ziadna zataz. Drzim im palce ale mislim ze nic lepsie ako kombinaciu delrin kov s rozumnou velkosou zubov zatial nie je. Navyse ta deformacna zona niekde skratka musi byt. To je akoby niekto spravil titanove sasi na aute. Nuz fajn ram prezije ale vnutornosti pilota uz nie. |
|
mravecm1 modelár Příspěvků: 608 Moje modely Poslat zprávu |
ano, s tym suhlasim, ved ja som nechcel naznacit, ze im to "ZERIEM", ze su tie prevody neznicitelne aj ked nejaky krok k vyssej odolnosti asi spravili len som chcel povedat, ze to video je priam naivne priehladne a vobec neukazuje to, co s nim mali zrejme v umysle, kedze v skutocnosti vrtulkou vobec neskrtli o zem |
|
savo modelár Příspěvků: 731 Moje modely Poslat zprávu |
jj, krtuľka úplne bez škrabanca!, ale zato list hl. rotora dostal poriadne po čuni!!! (0:34 min.) |
|
rudo999 modelár Příspěvků: 13 Moje modely Poslat zprávu |
Ahojte chalani, mám T-rex 100s (do budúcna plánujem 450-ku) ... samozrejme ako začiatočník máme za sebou aj nejaké tie pády, možno aj následkom nich mám s mojím rexom problém a to že keď vzlietnem tak sa roztočí okolo vlastnej osi. Nemáte niekto skúsenosti ako tento problém odstrániť? |