autor | zpráva | |
copilotek modelár Příspěvků: 384 Moje modely Poslat zprávu |
o chvíľu budem lietať v ušanke, až vtedy budem cool, to môže helina pristáť aj na hlave, vaky a ohrievače neriešim... |
|
dartanan modelár Příspěvků: 191 Moje modely Poslat zprávu |
Tak dnes zalet 5 listej hlavy....a celkom parada,normalne som sam nastavil beasta, az na tu stopu listov.To neviem ako idem nastavit |
|
poison modelár Příspěvků: 3389 Moje modely Poslat zprávu |
||
kuro99 modelár Příspěvků: 2161 Moje modely Poslat zprávu |
No tesim sa Snad posluzi a narobi radosti. Pekna je ta 450tka tvoja, paci ;] Ties som mojej "prvej" planoval upgrade, mozno az dfc, ale pockam si na spravnu chvilku. |
|
||
Ja som mal moznost DFC len som si zobral starsiu hlavu cakam pri tom ake ma u mna poslanie ten krpec ze bude sem tam rozbity. Pri pade DFC su vacsie skody si myslim. |
|
Audino modelár Příspěvků: 2521 Moje modely Poslat zprávu |
|
|
kuro99 modelár Příspěvků: 2161 Moje modely Poslat zprávu |
Ech mne sa nepaci ta alzrc kysnicka Taka neforemna volaaka. Alzrc hlavu ~suciastky som mal ~lietal a maju hodne vacsie vole ako align (ktory uz ma slusne vole ). Bal by som sa ,ze sa to rozvykla cele casom. Ale to je len moj pohlad. Nic v zlom dartanan. Poison ~pad dfc vs pad klasicka fbl hlava je diskutabilne. DFC si odseru gripy. FBL zas fazove ramena. Otazne je co "stoji viac". Jeden je fakt. Ak padnem s dfc, uz by som neveril tym L-pakam, menil by som to preventivne vzdy. Je to mor nebezpecne. A je tam velka sanca ze sa poskodi aj zavit v gripe a to uz je skoda ako lusk. |
|
A este asi dostanu na frak serva si myslim pri obycajnej hlave skor tiahlo vyskoci. |
|
benko modelár Příspěvků: 1259 Moje modely Poslat zprávu |
Jeden tu má 450 DFC, mne sa to páči. Neviem čo to stojí ale skrz jednoduchší design by pád mohol byť aj lacnejší ?! |
|
Ludo_ZA modelár Příspěvků: 567 Moje modely Poslat zprávu |
A koľko lacnejších pádov treba spraviť, aby sa mi vrátila investícia? |
|
Ivan drží to na 6 šrobikoch...4 vpredu a 2 v zadu na vrtuľke. A je to laminát, triasť to trošilinku trasie ale beast to zvláda v pohode.
Musím povedať že celá DFC hlava je lacnejšia ako klasická.... |
|
benko modelár Příspěvků: 1259 Moje modely Poslat zprávu |
Musím povedať že celá DFC hlava je lacnejšia ako klasická.... presne to som si myslel |
|
Marek1 modelár Příspěvků: 1068 Moje modely Poslat zprávu |
||
Timo modelár Příspěvků: 1248 Moje modely Poslat zprávu |
Pekná škatuľka, pekná. |