autor | zpráva | |
PKsoo modelár Příspěvků: 723 Moje modely Poslat zprávu |
Nechcem tu robit zlu reklamu, ale myslim ze prave s VUB a ich klasickymi kartami je v tomto smere problem, teda aspon kamarat mal. Musel poziadat o vydanie novej lepsej karty, samozrejme za poplatok |
|
babajaga modelár Příspěvků: 26 Moje modely Poslat zprávu |
oka pani takze im potom pekne poslem fakturu z paypal,,,akoze ja som toho dost uz preclil, viem co a ako len som chcel vediet suvislost s tou fakturou z HK...tak podctivo zaplatim teda sak potom dam vediet |
|
johny26051 modelár Příspěvků: 120 Moje modely Poslat zprávu |
Newadi že som najprv objednal tovar a až potom som preposlal peniaze na Paypal |
|
PKsoo modelár Příspěvků: 723 Moje modely Poslat zprávu |
To je otazka ? Ako ano, tak pokial Ti svieti na objednavke slovicko Paid ( zaplatene ) tak urcite nie |
|
babajaga modelár Příspěvků: 26 Moje modely Poslat zprávu |
Takze motor mi dnes prisiel a ziadne clo som neplatil. Takze pohoda |
|
bezo modelár Příspěvků: 637 Moje modely Poslat zprávu |
Cafte 08.11.2012 objednavka o 22:00 hod 12.11.2012 expedovane z HK 19.11.2012 u mna doma Celkom to ujde lepsie ako ten swisspost |
|
kumil modelár Příspěvků: 2 Moje modely Poslat zprávu |
Poprosím o informáciu ako sa dá z hobbykingu objeidnať zásialka ktorá má veľké rozmery a pošta takú zásielku neberie? |
|
skylark modelár Příspěvků: 1454 Moje modely Poslat zprávu |
Asi ti tam dá možnosť len EMS príp. DHL alebo FedEx a poštovné bude dosť mastné, takže si to prerátaš, či sa ti to oplatí. |
|
dodo_bb modelár Příspěvků: 177 Moje modely Poslat zprávu |
Objednal som si z Hobbykingu LiPo baterky, objednávka prijatá 1.11.2012, zaplatené paypalom, poslali mi číslo zásielky a od vtedy sa nič nedeje. Balík neprišiel, na reklamáciu z HK odpovedali, aby sme si to hľadali niekde na ceste, na pošte alebo na colnici. Tracking zásielky hovorí, že to bolo prijaté do nejakého Transit centra a od vtedy nič. Neviem zistiť ani prepravcu, takže so mnou nechce colný úrad ani hovoriť, pošta o takom čísle zásielky nič nevie. Stretli ste sa s takým prípadom a čo sa dá robiť, nevie niekto poradiť? Je tam tovar za takmer 300€... |
|
jetylo modelár Příspěvků: 1068 Moje modely Poslat zprávu |
Baterky chodia(chodievali) svajciarskou postou a ta ma vlastny sledovaci mechanizmus. Mne takto cestovali baterky(3 prtate lipo 2S 370mAh) mesiac s tym, ze sa dva tyzdne sa niekde valali na poste vo svajci. |
|
BrAtKo modelár Příspěvků: 650 Moje modely Poslat zprávu |
Este to nie je ani mesiac, takze pohoda podla mna. Do tandt.posta.sk hodit cislo zasielky, napisat email na notifikacie a pockat. O 10 dni by som im pohrozil, ze otvoris reklamaciu na Paypale (do 45 dni mozes). Ja cakam na zasielku z ineho shopu asi od 22.10. ale nakoniec sa objavila a uz tu bude coskoro (tracking na DHL sa pohol). Ale je fakt, ze by som asi neriskoval objednavku v takej vysokej hodnote z ciny. Alebo rozdelil do mensich. |
|
dodo_bb modelár Příspěvků: 177 Moje modely Poslat zprávu |
Vďaka za komenty. Objednával som niečo podobné asi pred pol rokom a vtedy baterky došli asi tak do 10 -14 dní. Preto ma to trošku začalo mýliť. Takže čakám ďalej s vierou v čínsku poctivosť Sledovačka SK pošty o balíku zatiaľ nič netuší. |
|
BrAtKo modelár Příspěvků: 650 Moje modely Poslat zprávu |
To nevadi ze sledovacka posty nic nema, notifikaciu tam nastavis a ked sa objavi dojde mail. |
|
jetylo modelár Příspěvků: 1068 Moje modely Poslat zprávu |
Ak to islo swisspost ,tak slovenska ani ziadna ina sledovacka o zaselke nic nevie, pokial to nedorazi na Slovensko. Az potom zacne fungovat sledovacka ,lebo to uz potom dorucuje slovenska posta. Tiez ma to prekvapilo, ale je to tak... Skus to podacie cislo zadat na www.swisspost.com ci to nieco nevyhodi... akurat som si pozrel historiu mojich zasielok a vsetky podacie cisla koncia na HK, iba ta jedna v ktorej boli aku sa konci na CH a islo to cez swisspost. kulni ci aj tebe nahodou nekonci to podacie cislo na CH. mozno je to len nahoda... |
|
watson220 modelár Příspěvků: 1153 Moje modely Poslat zprávu |
Mám dotaz nakupoval už niekto z Holandského Hobbyking skladu? Aká je asi dodacia doba na Slovensko? |