autor | zpráva | |
Juro27 modelár Příspěvků: 409 Moje modely Poslat zprávu |
Dobrý deň, ospravedlňujem sa za blbú otázku, ale z HK som objednával 1. krát v živote. Ak si niečo objednám z HK a zaplatím to cez Pay pal, tak by sa mi mal zmeniť na HK status z "Received" na "payed". Avšak, platil som to včera cca okolo 21:00 , normálne mi prišiel výpis z paypalu, maily z HK ohľadne objednávky, na mobil mi prišla SMS ohľadne použitia karty, ale status zásielky na HK sa stále nezmenil. Asi len zbytočne stresujem, ale je to normálne že sa ten status stále nezmenil, alebo nie? edit: všetky položky ktoré som si objednal boli na sklade za odpoveď vopred ďakujem a prajem pekný deň |
|
Bumpy_SK modelár Příspěvků: 1301 Moje modely Poslat zprávu |
pockaj do zajtra, ak sa nic nedeje tak by som napisal na support |
|
OK, ďakujem za rýchlu odpoveď. edit: Bumpy, myslíš na support HK alebo paypal, predpokladám že HK, ale radšej sa pýtam, aby som zbytočne nespravil nejakú blbosť. |
|
support HK |
|
OK, dík moc. |
|
genius3258 modelár Příspěvků: 988 Moje modely Poslat zprávu |
aj mne sa to raz stalo, napísal som na support a vyriešilo sa to |
|
watson220 modelár Příspěvků: 1153 Moje modely Poslat zprávu |
Aj ja mám tento problém, ale písal som na support a Zoe mi napísala že to mám zabalené a čaká to na poštu . |
|
Čiže by tam nemal byť žiadny vážny problém, jednoducho len nie je zobrazený aktuálny reálny stav objednávky(balíku), ale pritom ten balík už môže byť vybavený, odoslaný..., že? |
|
predpokladám že to tak bude, odpoved zo supportu bola : Your order has been packed, and is now awaiting shipment soon. |
|
OK, počkám asi ešte deň a potom im napíšem zistím si, čo sa vlastne deje... ešte raz ďakujem veľmi pekne za všetky odpovede |
|
daj potom vedieť čo napísali tebe, |
|
OK, potom to sem napíšem. Takže po nočnej konverzácií s Cheryl som sa dozvedel toto: The order appears in good order. It was paid on 4 July and is currently in queue to be processed. takže som len zbytočne stresoval... |
|
Po včerajšej konverzácii už mám aj ja balík na Swiss pošte takže všetko OK. |
|
takja modelár Příspěvků: 185 Moje modely Poslat zprávu |
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__24257__Turnigy_9X_9Ch_Transmitter_without_Module_Mode_1_v2_Firmware_.html na tento vysielac moze ist tento mikro prijimac http://hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=10625 |
|
raz napisat nestaci? ano moze. |