autor | zpráva |
Michal-LC modelár Příspěvků: 322 Moje modely Poslat zprávu |
Ved co ine ostava,len cakat a snad sa dockam Ja len este neviem ako to prebieha,tak len take info zhanam,ze co a ako,ci je vsetko oki ked tu citam,ako to za 10 dni cca maju niekedy doma Notifikaciu mam nastavenu,tak to budem sledovat.Vdaka.. |
No hura,konecne sa s tym nieco deje 28.01.2013 15:47 Zásielka podaná na pošte 11.02.2013 14:55 Výstup z krajiny podávateľa uz to snad teraz pojde.. |
RaikoAl modelár Příspěvků: 606 Moje modely Poslat zprávu |
Čínsky nový rok .... vtedy to trvá ! |
Ved to,viem o tom co uz,som clovek netrpezlivy..mozem byt asi rad,ze to cez pol sveta pride aspon za cas za aky to pride..trpezlivost |
PKsoo modelár Příspěvků: 723 Moje modely Poslat zprávu |
Teraz to uz pojde rychlo ked to oni odoslali |
ale uz sa to blizi postup... 28.01.2013 15:47 Zásielka podaná na pošte 11.02.2013 14:55 Výstup z krajiny podávateľa 14.02.2013 09:39 Vstup do krajiny prijímateľa 14.02.2013 17:23 Zásielka v preprave znamena to ze uz je to na ceste ku mne?Zeby zajtra?V pondelok?Kooonecne! |
Knoly modelár Příspěvků: 24 Moje modely Poslat zprávu |
ešte to musí isť na colnicu |
jaj tak nic no,tak dalsie cakanie teda |
pjottrhorvat modelár Příspěvků: 138 Moje modely Poslat zprávu |
Čavte, mám taký problémik s tracking number. Dnes bol moj balík odoslaný z NL skladu a v maily mi prišlo takéto tracking num.: 47150012149547. Je to nejaká somarina lebo mi to nechce nikde nájsť, všade mi píše zlá forma T.N. A bolo to poslané klasika Registered (Tracking) Parcel - Netherlands to Slovakia. Neviete čo s tým ? Dikes. |
redix modelár Příspěvků: 1947 Moje modely Poslat zprávu |
kde vsade si hladal ? |
drpepa modelár Příspěvků: 87 Moje modely Poslat zprávu |
Vydrz nabieha to az neskor. |
Hľadal som na Sk pošte, track&trace, swiss post. Nwm ale stále keď som objednával z HK priamo z číny tak som stále dostal T.N. V takejto podobe RQxxxxxxxxSG a teraz prišlo len číslo -_- . |
Ked objednavas v EU tak chodi len cislo.Vecer teda v noci uz nabehne tracking neboj sa. |
Ok dik zatial som z EU neobjednával tak asi preto tá panika. A náhodou neviete koľko asi trvá cesta z Holandska na Slovensko? |
Minuly tyzden som objednaval z DE a v utorok som objednal a v piatok som to mal doma.Ale z Nemecka to ide len kurierom a je to drahsie z holandska sa da aj postou do urcitej vahy a nad tuto len kurierom.Takze podla toho ako dopravu si zaplatil.Postou rataj tak do 10dni. |