autor | zpráva |
dumast modelár Příspěvků: 156 Moje modely Poslat zprávu |
Veď aj mne chodili veci normálne do 10 dní, ale teraz po 19 ešte len odišlo z HK. Hádam nemajú problém s lacnou pracovnou silou, je ich ako bohov v Indii a takto sa chovajú ku rozvinutej kapitalistickej cudzine. No ale toto? |
simonic80 modelár Příspěvků: 610 Moje modely Poslat zprávu |
ja tam mam objednavku vyse mesiaca a len teraz opustila ich krajinu..a ze maju sviatky alebo ze nestihaju nieje vyhovorka...asi maju tolko objednavok ze uz sa nemusia snazit |
Tak to som zvedavý kedy to príde, stále je to "In Tranzit", ako počítam tak počítam malo by to byť už na SK, veď z číny lietadlo stíha za dva dni, jedine že by malo medzipristátie v Kandaháre aby pribalili nejaké prskavky. |
martin.b modelár Příspěvků: 1066 Moje modely Poslat zprávu |
myslim ze nemame priamu linku HK - BA.. |
Bumpy_SK modelár Příspěvků: 1301 Moje modely Poslat zprávu |
normalne poslu za 1-2 dni (na slovensko pride za tyzden), teraz februar-marec (zalezi od toho kedy maju cinsky novy rok) to trva aj 5 dni kym to poslu |
Dnes mi prišla správa, že je to v SK, hádam tak utorok, streda to je doma. |
Michal Kalina modelár Příspěvků: 270 Moje modely Poslat zprávu |
.. ľudia, nejde mi načítať stránku HK zo žiadneho prehliadača, neviete, čo s tým je? |
watson220 modelár Příspěvků: 1153 Moje modely Poslat zprávu |
Mne stránku HK načítalo v pohode. |
dnes od rana to nejak neslo, ale uz ide |
Amon modelár Příspěvků: 104 Moje modely Poslat zprávu |
Cavte, hladam niekoho z Nitry a okolia, kto objednava veci z HK. Potreboval by som nejake veci... vdaka. Kontakt: bednarik.miro1@gmail.com |
tottyi modelár Příspěvků: 3 Moje modely Poslat zprávu |
Caute chcem sa spitat ci je to normalne ked 05.03.2012 som objednal jeden akumulator z HK a este dodnes tovar neprisiel? |
lubos53 modelár Příspěvků: 46 Moje modely Poslat zprávu |
Ked si ho objednával a nebol skladom (červená šípka) tak môžeš čakať aj 10 týždňov. a záleží z akého skladu to ide" či USA, Honkong alebo Nemecko. Ak to je skladom (zelená šípka) tak to večšinou do 10 dní mám doma". |
genius3258 modelár Příspěvků: 988 Moje modely Poslat zprávu |
absolútne,ja som objednával 2.3. a ešte nič ako kedy niekedy príde za dva týždne dakedy za 1,5 mesiaca |
redix modelár Příspěvků: 1947 Moje modely Poslat zprávu |
pozri si kde je zasielka cez sledovanie zasielok www.posta.sk |
swiss post je pomala lebo vlak chodi to cca mesiac |