autor | zpráva | |
rudolf modelár Příspěvků: 100 Moje modely Poslat zprávu |
ahoj Goro, az na tu skratku LMK (ktory, kde?) by som si myslel, ze je to znak slovenskych bojovych stihacov |
|
goro modelár Příspěvků: 467 Moje modely Poslat zprávu |
cau prećo bojových? |
|
vrabcek modelár Příspěvků: 49 Moje modely Poslat zprávu |
||
cau tie orlie kridla pod znakom, skoro topgun ale teraz bez srandy, kdo robite to logo, tak nam ho ukazte aj v draft tvare. |
|
Joba modelár Příspěvků: 1405 Moje modely Poslat zprávu |
Vidím že to nie je jednoduché niečo navrhnúť Logo neukážem lebo to neviem sem dať PDF na JPG |
|
cau Joba, ked to mas v pdf, tak si urob printscreen, daj si to do painter a odtial vyrez logo a to insertni do jpg, png......... a uz nam ho mozes hned ukazat |
|
||
jaroslavs modelár Příspěvků: 104 Moje modely Poslat zprávu |
|
|
mimon modelár Příspěvků: 3 Moje modely Poslat zprávu |
Spodne je super, az na par drobnosti. Ako bol spomenuty ten kruh, nasledne zase podla mojho nazoru by uz komplet text by mal byt v jednom smere, takze BA opacne a z druhej strany Vajnory nezarovnavat podla spodneho pismena, ale podla stredu so slovom oproti. Inak sa mi paci. |
|
skaredy správca letiska RCPortál Příspěvků: 251 Moje modely Poslat zprávu |
Jožko presne tak a inak super robota. |
|
Stefan team RCPortál Příspěvků: 965 Moje modely Poslat zprávu |
chalani vsetko je fajn len to logo rc portal nedeformujte lebo to posobi velmi zle. Logotyp je 2D (plošný) a to rcportal logo sa snaží byť v priestore (oble)..pekne ho dat rovno a bude to fajn..dikes a pekny vecer prajem Stefan |
|
Tie drobnosti sa budú riešiť nakoniec je to neustále presúvanie z jedného návrhu na druhý tak to aj tak vyzerá ,ak bude doľadený tvar Loga potom budú aj detaily |
|
jaroslavs modelár Příspěvků: 104 Moje modely Poslat zprávu |
ano v tomto tvare bi text mal ist jednim smerom ale rozhoduje zakladni tvar |
|
marecek modelár Příspěvků: 800 Moje modely Poslat zprávu |
|
|
jetelektropilot modelár Příspěvků: 301 Moje modely Poslat zprávu |
Servuste, no Jožko,ozaj veľká pochvala ! Nebudem tu spomínat už spomenuté...doklepneme vo finále . Avšak musím povedať (napísat) , jednu podstatnú vec musí vedenie prejednať, a na to bude nadväzovať aj logo nášho klubu . Budeme informovať. Ja beriem to spodne . S pozdravom Martin . |