autor | zpráva | |
Stefan team RCPortál Příspěvků: 965 Moje modely Poslat zprávu |
ta čosi ja mam BA ešpezetky |
|
jetelektropilot modelár Příspěvků: 301 Moje modely Poslat zprávu |
ty BA eeeešpezetka. Petog,keby len to Redix,ja mu hovorim tlacitkar Ale,nie......hlavne nech uz makame. |
|
redix modelár Příspěvků: 1947 Moje modely Poslat zprávu |
pytam sa preto lebo troch z tej casti republiky mam v robote a ked treba nieco robit tak su hned tristvrtovi invalidi ale na zabavu lepsich nenajdem |
|
Aj Stevo je srandista |
|
pracovity srandista..tak si mal povedat..lebo kde je robota tam som furt ja |
|
RastoSC modelár Příspěvků: 38 Moje modely Poslat zprávu |
v nedelu o kolkej sa chystate? humoristi... |
|
Ja mam v plane okolo obeda nabehnut spravit postrek plochy a ocistit kraje. Ziadna brigada,ta sa pripravuje a to poriadna ! Ale sak pridte,polietate,pokecame.... |
|
no vypada to slubne aj s pocasim. aladin hlasi tak 2m/s vietor a bez zrazok. dnes som bol po obednom nelietani tak nabudeny, ze som vyhodil kolo siedmej predsa len tu alphu do luftu. pekne s nou triaslo lebo nema rada ani vanok, ale 3x pristatie do dlane bez ujmy mi vyslo. Inak nemam zalietanu hype cessnu, tak snad ak sa mi podari tak vezmem tu na premierovy pad Stefan a co baterky uz dobre? dozvaral si na dnes? |
|
No co sa týka skratu mojich dvoch 6clankov do t-rexa ktoré pri zlom zapojení spravili zomna na ploche černocha som nehal tak a zajtra prepajkujem tie konektory |
|
Este otazka na Martina. ak donesiem striekacku na burinu mozeme striekat spolu , len potrebujem vediet ci chces znicit vsetku zelen alebo len burinu? je moznost s bofixom odstranit len zelinu a trava ostane. |
|
Viktor401 modelár Příspěvků: 230 Moje modely Poslat zprávu |
Samozrejme že nie |
|
Rasto,bude mi ctou ak sa pridas. Dones , pojde nam to rychlejsie. Budeme pracovat na asfaltovej ploche a tam potrebujeme znicit vsetko. |
|
Viktor401 modelár Příspěvků: 230 Moje modely Poslat zprávu |
V zdravom tele zdravý duch sa hovorí lopatovanie je v pohode len kto to potom udupe |
|
Viktor,Jozko....drzim silno palce na sutazi ! |
|
ok tak roundup |