autor | zpráva | |
RastoSC modelár Příspěvků: 38 Moje modely Poslat zprávu |
Uz to mam. Dik, teraz mi nic neunikne |
|
jetelektropilot modelár Příspěvků: 301 Moje modely Poslat zprávu |
Servuste, bol som dnes na letisku a aktualny stav okolo zavory vidiet na fotke. Zohnal som za flasku vinka furu drveneho kameniva a poprosil kamarata aby to neodkladne naviezol na miesto. Ta voda je potvora a potrebujeme uz ten vjazd na letisko normalny. Ak zajtra nebudem stihat byt na letisku,clovek je mnou povereny aby to tam dal do poriadku. Len pre vase info. S pozdravom Martin |
|
Stefan team RCPortál Příspěvků: 965 Moje modely Poslat zprávu |
ta voda je ale svina no nic..pojdem tam a nejak to odcerpam |
|
Joba modelár Příspěvků: 1405 Moje modely Poslat zprávu |
Problém s vjazdom je že je na najnižšom bode a ak sadne aj štrk tak voda tam bude furt , nakoniec to budene musieť vybetónovať |
|
Ano,aj tato varianta je v zalohe. Este nieco skusime a uvidime. Potrebujeme ten vjazd normalny este pred oplotenim. S pozdravom Martin |
|
igel modelár Příspěvků: 959 Moje modely Poslat zprávu |
A co takto dat tam panely? |
|
Viktor401 modelár Příspěvků: 230 Moje modely Poslat zprávu |
Štrk funguje ako drenáž, myslím že by mal stačiť akurát ho bude treba uvalcovať.
Martin, oplotiť bude treba asi aj samotný vjazd (tie nábehy) a vrchol rampy. Nech má to oplotenie zmysel |
|
papaya modelár Příspěvků: 1235 Moje modely Poslat zprávu |
nechcem podebavat, ale nie je vyhodnejsie namiesto oplotenia spravit vodnu priekopu ? DD |
|
hehehe....si zabil |
|
celadnik modelár Příspěvků: 1166 Moje modely Poslat zprávu |
papaya, to ma byt letisko, alebo jazero pre loďky? Abych vedel, či tam môžem prísť aj s rc modelom člnu niekedy |
|
Servuste, ze ako tu je veselo . papaya,aj to je napad Viktor,ano myslim aj na tie nabehy a aj ten vrchol.... Zatial tam bude ten drveny kamen . Dnes sa to nedalo, z dovodu zanepraznosti Tatry. A teraz vaznejsie ! Opat som dostal mail,ktory ma moc netesi . Napisem,poviem to len raz a nebudem sa k tomu vracat. Ak mas problem s tym,ze si roky zadarmo chodil lietat do Vajnor a preco teraz toto vsetko okolo letiska.....to co robime,nie je zarobkova cinnost !.....nikto sa nechce pred nikym ukazovat ! a pod. Robime to so srdcom ku konicku,co nas zaujima a tesi......urobit si pekne podmienky na jeho prevadzkovanie a rozvoj !!! Mam toho vela ako aj iny......letiska mam plnu hlavu a nemam cas,chut sa zaoberat s problemom aky mas ty. Prid medzi nas a uvidis ako nam bude skvele pri lietani....akciach. Ak nemas zaujem,nic uz prosim nepis,nikoho nenutime a prajeme vsetko dobre. S priatelskym pozdravom Martin |
|
to fakt ti take pisal niekto? neuveriltene mne zas volaju a pisu ludia len v dobrom a tesia sa ze sa nieco deje s letiskom a ze radi prispeju svojou ucastnou pri budovani toho celeho...no zvlastne..ludia su rozny..treba to tak brat |
|
celadnik modelár Příspěvků: 1166 Moje modely Poslat zprávu |
ja by som ako chapal, ze nie kazdy má čas chodiť na brigády (ako napr. aj ja), keď som v robote (sídce v BA) ale som z Trnavy. Ale ak by bolo nejaké členské a pod. nemám problém zaplatiť, nájsť dnes dobrú plochu na lietanie (hlavne na štarty zo zeme a pristátie) a navyše keď je správna partia hneď ide všetko lepšie. A ak má niekto s tým problém, nech si chodí lietať ho Hornej dolnej. To čo tu píšete a dávate fotky, skvelá práca s tým letiskom. A myslím, že pri tých výsledkoch nemôže mať nik problém s nejakým prípadným členským alebo prispievaním na rekonštrukciu (ak tam chodí lietavať). |
|
flyingislife team RCPortál Příspěvků: 1121 Moje modely Poslat zprávu |
TO máš tak Martin, Ak by sa nič nerobilo tak by boli ľudia nespokojní že sa nič nerobí, ak robíš tak je zle že sa snažíš a určite sa chceš na tom len obohatiť. Lebo to je také zmýšľanie väčšiny ľudí, asi ten kto to písal nerozumie čo je to naozaj hobby, že to nieje len o tom hotové lietadlo zo setu hodiť a lietať, ale že sú aj ľudia ktorým záleží na tom aby sme mali pekné letisko a mohli sa stretávať vo veľkom a užívať si pekné dni na letisku. Takže si z toho nič nerob, nikdy sa nezavďačíš všetkým, no teš sa z toho koľko ľudí to berie kladne a má chuť pomáhať. |
|
papaya modelár Příspěvků: 1235 Moje modely Poslat zprávu |
Ak si niekto mysli, ze vystavba modelarskeho letiska je brutalna nabalovacka tak pravdepodobne usiel z Pezinka. Nase letisko, ktore sme si v SC zalozili, si platime z vlastneho: prenajom plochy nakup osiva nakup kosacky potom pride veterna smrst a odnesie nam 60% osiva z plochy... to je na palicu!! Pociatocne naklady su proste vysoke a dotycnemu by som poslal FA aspon za tu Tatru, alebo bager co ste tam mali. Mozno by uz take somariny nikdy nepisal. EDIT: to ani nehovorim o chalanoch ktory musia chodit ten travnik polievat ci sa im to paci alebo nie a kosit... proste series na to a nic nemas.. otrocia tam len preto, aby si mohli zalietat. ZADARMO! |