autor | zpráva | |
Stefan team RCPortál Příspěvků: 965 Moje modely Poslat zprávu |
Martinko šetko najlepšejšie!!! |
|
petog modelár Příspěvků: 353 Moje modely Poslat zprávu |
Vsetko najlepsie Ale s tym kamerovym systemom opatrne, vela z nas lieta cez pracovnu dobu |
|
jetelektropilot modelár Příspěvků: 302 Moje modely Poslat zprávu |
Zo srdca Vam dakujem pekne ! Takze cez pracovnu dobu .... no nech sa paci .... Zaznam sa bude ukladat , mame 3 kusy kamier, zaujimave videa si kukneme na schodzach S pozdravom Martin |
|
petog modelár Příspěvků: 353 Moje modely Poslat zprávu |
uz som sa zlakol ze to bude verejna webkamera |
|
Jaky modelár Příspěvků: 6 Moje modely Poslat zprávu |
Zdravím Martin, pripájam sa ku gratuláciam, Všetko naj, naj, naj. Ak bude čo koľvek potrebné k tej elektrike, zabezbečiť kúpiť zohnať atď. daj vedieť. |
|
flyierrc modelár Příspěvků: 80 Moje modely Poslat zprávu |
Ahojte, Sledujem pocasie kazdy den, lebo uz nas to vsetkych pekne stve... Vyzera to, ze na buduci tyzden uz by mohlo byt relativne sucho aj na podmacanej vajnorskej trave, tak reku pome do prace A dalsia vec ako vyzera klub? Teda predpokladam ze sa najdu taki, ktori su individualni clenovia na ZMOSe ako ja, alebo su v inych kluboch, takze aj na to treba mysliet ako to riesit. A tiez ked postavime plot, treba doriesit otvaranie rampy (teda mozno uz to aj je vyriesene), lebo predpoved pocasia sa vylepsuje )) Mozno by sme mohli dat nejaku "schodzu" co a ako, pripadne ak by ste potrebovali pomoct s nejakymi vecami aj organizacne alebo nejake papierovacky alebo nieco vybavit, rad sa angazujem! Dajte vediet! |
|
Peter team RCPortál Příspěvků: 2167 Moje modely Poslat zprávu |
|
|
Servuste, flyierrc.....aj pre ostatnych...... Uz zhromazdujem vsetko potrebne na jednu kopu,ako sa povie.Vsetko sa tu dozviete. Aj schodza bude,rampa je doriesena..... S pozdravom Martin. |
|
flyierrc modelár Příspěvků: 80 Moje modely Poslat zprávu |
skvele! |
|
Viktor401 modelár Příspěvků: 230 Moje modely Poslat zprávu |
Všetko NAAAAAAAAAAJ Martin!!! Dáme schôdzu spojenú s jedlom a pitím dúfam |
|
Dakujem,dakujem... Bude schodza,bude nejake to obcerstvenie S pozdravom Martin |
|
bflame modelár Příspěvků: 221 Moje modely Poslat zprávu |
Aj ja zelam vsetko naj a tiez som elektrotechnik takze ked bude treba tiez viem poskytnut nejaky elektromaterial a dufam ze budem moct dojst na stavbu plotu, som dlhodobo na sluzobke :/ |
|
flyabit modelár Příspěvků: 187 Moje modely Poslat zprávu |
Pani zbadal som tento pohyb okolo letiska az teraz . Pripajam sa k teme a ked sa bude brigadovat (plot a podobne) tak aj k tejto cinnosti. Iba ma napadlo ako to bude vlastne organizacne fungovat? Prenajala sa plocha od vlastnika ?? aky poplatok , zavora a plot sa musia z niecoho financovat. Budu clenovia organizovany napr. v obcianskom zdruzeni, alebo klube? Pripadne podmienky clenstva by ma napriklad dost zaujimali. |
|
Stefan team RCPortál Příspěvků: 965 Moje modely Poslat zprávu |
Ahoj, klub sa zaklada, teda uz je asi zapisany takze to bude ficat pod klubom a zatial sa to financuje z vlastnych zdrojov . Co sa tyka pozemku ten je prenajaty a ostatne sa dozvies ked prides na dalsiu brigadu...pekny den. Stefan |
|
Servuste, flyabit,tesime sa z tvojho zaujmu,kazdy je vitany. Pripravuje sa OZ - Klub RCPortal. Ako som uz pisal,vsetko sa tu coskoro dozviete ako a v com sa bude pokracovat. Plocha je prenajata,plot...zavora a ine doposial je v mojej reziji. Takto zatial v skratke a ostatne ked bude schodza . S pozdravom Martin. |