autor | zpráva | |
Erich001 modelár Příspěvků: 809 Moje modely Poslat zprávu |
cafte chalani mam pocit ze prsi a je dost cholodno. aj ja by som dal nejaky ten let len neviem kde a kedy? |
|
Tibor889 modelár Příspěvků: 997 Moje modely Poslat zprávu |
Zajtra , 13:00 motokrosová dráha Boleráz , navigácia popri PD smerom na bývalé smetisko, je to na kopci, môžeme sa vybujačiť Má byť takmer bezvetrie +3st. |
|
||
poison modelár Příspěvků: 3389 Moje modely Poslat zprávu |
||
Audino modelár Příspěvků: 2521 Moje modely Poslat zprávu |
No vies,toooko euri v tom!hahahahahahah |
|
hahahahaaha kolko euri 4,59 € stala canopa hadam si si nemyslel ze to original. |
|
Čo si ho roztrieskal? Alebo len bežný upgrade? |
|
Bezny upgrade v garazi som len zlomil - podvozok to je uz novy Tibor ako bolo na Boleraz Sessione |
|
Parádne, ako navrhol tomanos, presunul sa na vianočné trhy |
|
Marek1 modelár Příspěvků: 1068 Moje modely Poslat zprávu |
Reakcia na Tima v T-Rex 600 EFL Včera bolo po dlhej dobe celkom príjemné počasie, tak som dal štyri lety s T-rex600EFL. Po naladený nového reg. CC ICE2 na režim "pevné otáčky" som bol celkom prekvapený ako to pekne chodí a ešte aj spotreba sa výrazne znížila. Možno to bude niekoho zaujímať: Aku Hyperion 2x6S 2950mAh 35C, otáčky 2200rpm, doba letu 5min.(3D) ,zostatok v aku 23%. Aku Gigapower 2x6S 2800mAh 44C, otáčky 2200rpm, doba letu 5min.(3D) ,zostatok v aku 18%. Timo. tak u nás konečne slnko po dvoch týždňoch 700ka v kufri auta tak snáď ten VBar už nastavím zatváram dnes skôr no čo už ale jeden let už mám za sebou no a pokiaľ to bude len lepšie tak žúžo preto sem že som vám nechcel zas..ť elektriku z NITRÓÓÓMMMMM |
|
vladop modelár Příspěvků: 3 Moje modely Poslat zprávu |
na ten savov článok z 25.11 -ten nový člen t.rex clubu som ja z RC ZOLNÁ .Ďakujem za prijatie a využijem toto hneď na poďakovanie Savovi,bez ktorého pomoci by som nemal nie len aligna,ale už dávno by som chytal ryby.Savo je pri mne od samého začiatku a pomáha mi i z inštruktážov letu i so servisom.Doteraz so vlastnil a aj vlastním Rapíka,ktorého Savo tiež zalietal a naučil ma úvody lietania ako aj ďalšiu inštruktáž.Nehovorím o tom ,že to robí nežistne a odmieta prijat odomňa akúkoľvek odmenu,ktorú si ozaj zaslúži.Takže Savo aspoň takto-ĎAKUJEM.Vlado packa |
|
P.S. Aby som nezabudol.Samozrejme,že obidva moje vrtulníky Savo nie len zalietaval,ale aj skladal,čo iste všetci vieme aké je to "terno" |
|
savo modelár Příspěvků: 731 Moje modely Poslat zprávu |
že "díky broňa!!!" ps: vlado, tu máš odkaz na pár obrázkov, kde si aj s rapíkom http://foto.ornth.sk/gallery/Modelarstvo a letectvo/2011_04_17 model/1-30-26 |
|
Marek ďakujem asi tak to urobím,cena je to dobrá |
|
Marek1 modelár Příspěvků: 1068 Moje modely Poslat zprávu |
No Savo daj nejaké foto nech to tu ožije |