autor | zpráva | |
Pa3k120 modelár Příspěvků: 335 Moje modely Poslat zprávu |
to je škoda no lieč sa a ja dúfam že nás bude aspoň 5 |
|
Taurus84 modelár Příspěvků: 332 Moje modely Poslat zprávu |
21.5.2016 je otvorenie turistickej sezóny na Čachtickom hrade. S Youkim sme sa dohodli, že si na hrad spravíme expedičku. Budeme radi, ak sa niekto pridá. Mapa Vyrážame o 10:00 z miesta, ktoré je na mape označené ako "Višňové farma" (na mape sú dve vedľa seba, tak tá viac vpravo hore). Po žltej značke dôjdeme na hrad, kde bude prestávka. Následne sa vyberieme po modrej značke k bodu 2. Odbočíme priamo k bodu 3 a odtiaľ späť na farmu. Celá trasa má do 5km a predpokladaný čas 3-4 hodiny v závislosti od zdržania na hrade. Ak máte niekto budúci víkend voľno, alebo cestu okolo, radi vás uvidíme |
|
jarabicka modelár Příspěvků: 11 Moje modely Poslat zprávu |
Na katarinku idem a asi ani dazd ma nezastavi |
|
Lukan modelár Příspěvků: 241 Moje modely Poslat zprávu |
re: Taurus84 Zvážte aj možnosť ísť naopak. Lebo žltá do kopca kúsok pred hradom je fakt strmá, aj schodovitá čo autá nedajú. My sme ju išli zhora dole a padali sme na huby Je to kúsok, ale záhul.
A ja zase na šichte, ani mňa nič nezastaví |
|
idesááá Kde ste ? Neprsi tu |
|
2bad modelár Příspěvků: 62 Moje modely Poslat zprávu |
sakra chalani mne sa nepodarilo prist... a tak som sa tesil, ale prisli mi do toho neodkladne povinnosti :'( |
|
Taurus84 modelár Příspěvků: 332 Moje modely Poslat zprávu |
Pokiaľ má Youki naviják, tak by sme to mohli nejak zvládnuť. Aspoň bude nejaká výzva. Kto nezažil Králiky, nevie čo je off road |
|
Youki modelár Příspěvků: 65 Moje modely Poslat zprávu |
Presne na to som myslel že s navijákom to musíme podla mňa dať. |
|
Dakujeme za účasť (katarínka) sobota 10:00 už bola |
|
2bad modelár Příspěvků: 62 Moje modely Poslat zprávu |
sorry chalani. ja som mal neocakavane pracovne povinnosti. Tebe Pa3k120 som to uz aj pisal... a to tam fakt nikto neprisiel? |
|
Youki modelár Příspěvků: 65 Moje modely Poslat zprávu |
Kolko vás nakoniec bolo? |
|
2 ja a jakub |
|
pitrus modelár Příspěvků: 92 Moje modely Poslat zprávu |
Ak vydrzi pocasie, budem o 13-tej v Seredi na drahe. Katarinka ma mrzi chlapi, pre mna je nedela vhodnejsi den na expe a takisto to pocasie, preto moja neucast. |
|
Lukmil modelár Příspěvků: 859 Moje modely Poslat zprávu |
Pridem ..... |
|
tomas-guru modelár Příspěvků: 501 Moje modely Poslat zprávu |
Škoda, že som to prečítal až teraz |