autor | zpráva | |||
Lukan modelár Příspěvků: 241 Moje modely Poslat zprávu |
Dnes alebo zajtra poobede môžem ísť na dráhu riešiť tú burinu, prípadne v stredu okolo obeda. |
|||
Pa3k120 modelár Příspěvků: 335 Moje modely Poslat zprávu |
ja cez týžden nemám šancu a ak môžem sem , potreboval by som poradiť nejaké servo z HK do mojej vaterry lebo toto už odíde na večné veky onedlho.... mám veľké kolesá tak aby to utočilo aj namieste a ako riešite blikanie svetiel pri pohybe serva ? dá sa dorobiť nejaký kapacitor na prímač? |
|||
pitrus modelár Příspěvků: 92 Moje modely Poslat zprávu |
Ja viem dobehnut zajtra poobede Tonko, pomohol by som ti. |
|||
Lukmil modelár Příspěvků: 859 Moje modely Poslat zprávu |
S Marekom je dohodnute chemicke striekanie technickych casti . Ostatne upresnim. |
|||
tomas-guru modelár Příspěvků: 501 Moje modely Poslat zprávu |
pozri moje inzeráty |
|||
pitrus modelár Příspěvků: 92 Moje modely Poslat zprávu |
Pozor na blikanie svetiel pri toceni servami, mas slaby bec. Ak tam hodis este silnejsie servo tak ti dost realne moze odist bec na regulatore. Odporucam pouzit externy ubec podla navodu. |
|||
2bad modelár Příspěvků: 62 Moje modely Poslat zprávu |
daj vediet. pridem pomoct. |
|||
bado modelár Příspěvků: 1333 Moje modely Poslat zprávu |
mne na summite pri zatacani ledky preblikuju uz rok a v pohode,serva 2x savox akoze preblikuju malicko je to take jemne |
|||
WiiPro modelár Příspěvků: 1516 Moje modely Poslat zprávu |
BEC sa vypne ked je pretazeny, mam skusenost |
|||
Taurus84 modelár Příspěvků: 332 Moje modely Poslat zprávu |
Bliká Ti to, pretože BEC nezvláda prúdové zaťaženie. Čím je väčšie, tým viac klesá výstupné napätie z BEC-u. No a pokiaľ je veľmi veľké, napätie klesne na toľko, že sa prakticky BEC vypne. Pokiaľ je BEC stavaný na 1-2A a musí pravidelne zvládať 6-10A, môže ho to poškodiť. |
|||
Lukan modelár Příspěvků: 241 Moje modely Poslat zprávu |
2bad : Pred postrekom by bolo vhodné aspoň nahrubo trocha skosiť, bol som pozrieť a hrozne to vyrástlo. Mohol by si? Ak áno tak kedy? |
|||
Taurus84 modelár Příspěvků: 332 Moje modely Poslat zprávu |
Ja môžem kosiť, ale cez týždeň nie. Najbližšie teda ten ďalší víkend 14.-15.5. |
|||
Pa3k120 modelár Příspěvků: 335 Moje modely Poslat zprávu |
na výplatu sa ozvem ak ešte bude
kde prosím ta nájdem návod? |
|||
PIOUDY modelár Příspěvků: 931 Moje modely Poslat zprávu |
05 a 06 tento týždeň od cca 11 00 by som mal čas,a potom ešte 14-teho |
|||
Rupeeert modelár Příspěvků: 965 Moje modely Poslat zprávu |
Bol som nakuknut v Seredi, je to tam fakt dost brutálne. Isto by sa pred postrekom zišlo pokosit. Ak bude brigadka a budem voľný isto sa rád pripojím |