autor | zpráva | |
Rupeeert modelár Příspěvků: 965 Moje modely Poslat zprávu |
Pa3k120 a vy tam chcete ísť skúsiť trial dráhu s kladivami či ako? Lebo dráhu postavili chlapy presne na crawle-expedičáky, s rýchlikami im na nu vobec nechodíme, tak neviem... Vedľa je cyklodráha zo skokami, pokiaľ je moc sucho tak nejazdíme ani tam lebo je v momente zaprášené celé okolie vrátane áut a workoutového parku . Ak ideme do Sereďe s rýchlikami tak vetčšinou sa preháname po ceste, alebo sme zopár krát zabehli a j vedľa do parku a podobne. 2bad s rexom tam asi nemáš kde moc polietať kedže je hneď vedľa hrádza a chodí tam dosť ludí a hlane rodiny s malými deťmi, aj keď je tam naboku taká plocha jedna... no to je na tebe, ja mám samokrídlo no nebrávam ho tam, je to dosť nebezpečné a o hubu kedže sú všade ludia a stromy naokolo a vozia sa tade policajti... Pa3k120 skúsiť s lodkou behnúť na tečúcu vodu si nerozmýšlal??? |
|
Pa3k120 modelár Příspěvků: 335 Moje modely Poslat zprávu |
yoberem aj lodku nao vatera uz davno nieje rychlik a na triale som bol uz asi 3x naposledy aj s lukano takže ja trial jedine |
|
PIOUDY modelár Příspěvků: 931 Moje modely Poslat zprávu |
pokúsim sa prísť pred 11 00 |
|
aj my budeme pred 11tou |
|
baterky finálne nabitééé!!! |
|
Tak sme to mali dat na desiatu keď chcete skorej chodiť |
|
skorej ideme my kvoli toimu ze jakub chce pojazdit zo shortom a o 11 dame trial |
|
2bad modelár Příspěvků: 62 Moje modely Poslat zprávu |
ja sa posnazim 9:30 odchadzat z nitry :-P cize okolo tej desiatej budem na drahe este musim par veci vymenit na vandalovi :-P
samokridlo ani lietadlo urcite nie na taku malu plochu, ale helikoptera je v pohode... hlavne pokial este nebudem robit 3d, ale len tak sa popremavat hore dole... uvidim podla okolnosti... blazon niesom aby som s tym dakomu ublizil. kazdopadne ho beriem keby sa naskytne moznost |
|
dnes bolo parádne chlapci,účasť bola perfektná |
|
2bad modelár Příspěvků: 62 Moje modely Poslat zprávu |
||
||
Vandal na chvíľku zabrzdený paráda,len nech je nás viac a viac inak povedané niekoľko výplat pokope |
|
nebudem zakladať tému tak sa skúsim spýtať tu ... nemá niekto game port do pci expresu alebo game port - usb redukciu ? potrebujem to na letecký simulátor |
|
Kup za 12 euri z aliexpresu už aj zo simulatormi |
|
take som tam nevidel simulator prave mam |