autor | zpráva | |
olisoft modelár Příspěvků: 322 Moje modely Poslat zprávu |
len sa chvalte tymi percentami...
myslite, ze colnici su mimo? Aj tu urcite chodia. Vieme svoje. |
|
fire modelár Příspěvků: 29 Moje modely Poslat zprávu |
myslis ze colnici maju v naplni prace sledovat fora?? na co by to robili, poslali by ti list ze mas vydokladovat cenu a bolo by |
|
aby si sa nedivil. Verejne fora su sledovane panmi od minv a spol. |
|
olisoft: tak to by som sa divil! mas tuto info nejaku overenu (respektive od niekoho doveryhodneho) alebo je to klasicka JPP...? |
|
watson220 modelár Příspěvků: 1153 Moje modely Poslat zprávu |
Nadávaš na colníkov že si neplatil DPH? Buď rád a bez blbých komentárov. |
|
Ano, mam ju overenu. Tuto to nevidno, na niektorych forach vidis guestov aj v sekcii, kde sa to normalne neda. A IPcky su z ich rozsahu. Info od zainteresovanych. |
|
Alfa modelár Příspěvků: 1825 Moje modely Poslat zprávu |
Aby si sa raz nečudoval ! Strejdo ! |
|
myky-dnb napísal: A čo mi spravia? Moje meno nevedia. A colníkov možem j.... .Nech si prečítajú kolko chcú. Nadávaš na colníkov že si neplatil DPH? Buď rád a bez blbých komentárov. [/quote] Ja som narážal na to že čítajú fórum, nie na to že som neplatil DPH. A som rád že som neplatil. Si vôbec nemyslím že budú čitať moje príspevky, a podla toho mi brať balíky. [b]Aj colník môže byť modelárom takže to kľudne môžu čítať v rámci koníčka a vďaka takým hrdinom ako si ty Tu môžeš iným znepríjemniť nakupovanie s inet -obchodov . A ani nechcem písať ako. Takže nemaj hlúpe narážky na colníkov a buď rád že ti to prešlo tak hladko cez colnicu.[b] |
|
olisoft: ok beriem, dobre vediet, ale pochybujem ze sa tym nieco meni. bud je to podla nalady, alebo podla toho ako moc sa ich clovek snazi odzubat. ak je na dvojkilovom baliku s 10timi polozkami colna deklaracia 30$ tak tomu neuveri ani dieta. podla mna je len smutne ze dan vypocitavaju aj s postovneho (mozno to zaviedli kvoli tomu aby niekto netvrdil ze postovne stalo 50$ a obsah 15$) |
|
Rumpel modelár Příspěvků: 613 Moje modely Poslat zprávu |
ako zistim ci budem platit aj clo ked si nieco objednam ??? |
|
myky-dnb modelár Příspěvků: 259 Moje modely Poslat zprávu |
nebudes platit clo lebo hračky sú od neho oslobodené, ale clo býva nad 150€. |
|
Platí sa len DPH a to vtedy ak cena balíku presahuje 20€. Ale väčšinou neplatíme nič. Žiadne DPH . |
|
pan kapor modelár Příspěvků: 214 Moje modely Poslat zprávu |
ak je to OT tak prepacte, je sluzba z HK, International (Registered) Air Mail, taka ze sa da pozerat kde je prave balik atd ??...chcem objadnat 2 lipo po 5000mAh a tuto moznost prepravy mi to vyhodi (este EMS, ale platit 93 dolacov za postu je chore ) |
|
Vsetky Registered a AirParcel maju tracking na HKPost a aj na nasej poste |
|
Iba že zasielky ktoré obsahujú batérie Lipol ide cez SWISS poštu ale aj tam sa dá sledovať kde sa práve zasielka nachádza. Bez problémov. |